Ahmed Bani, întrebat dacă simte ”gustul de fotbal-șampanie”

Ahmed Bani (21 de ani) a prefațat meciul Dinamo – Petrolul, din runda cu numărul 7 a Superligii, care va fi sâmbătă seară, de la ora 21:45, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Ahmed Bani: „Începem să ne facem bine treaba”

„Și noi voiam pe Arena Națională, suporterii ar fi venit în număr mare. Totuși și Arcul de Triumf e un stadion frumos. Și ei (n.red Petrolul) au niște fani fanatici, dar vom câștiga bătălia și în tribune. Nu știu dacă se simte gustul de fotbal-șampanie, dar începem să ne facem bine treaba.

Se pare că munca noastră dă roade. Nu știu dacă e un start foarte mulțumitor, dar acest moment este. Eu zic că suntem în grafic, avem o șansă mare să ne îndeplinim obiectivul.

Noi ne-am dori să câștigăm orice meci fără emoție, dar depinde de ce vom arăta pe teren. Trecem printr-o perioadă bună, nu se mai rezumă la ce a fost”, a comentat Ahmed Bani.

Dorință de ziua lui și mesaj pentru cei care-l critică

Ahmed Bani a împlinit 21 de ani pe 22 august. Întrebat dacă și-a stabilit vreun obiectiv în momentul aniversar, extrema dinamovistă a spus:

”Eu vreau să marchez în orice meci, nu m-am gândit la ceva special. Mi-am setat anumite obiective la începutul sezonului. E devreme să spun dacă suntem în grafic.

Cei care au spus anumite lucruri despre mine nu le-au spus cu răutate, doar m-au făcut să dau un randament mai bun. Eu învăț din critici, nu stau să fiu supărat”, a mai spus tânărul fotbalist.

Citește și

Simona Halep a rupt tăcerea: ”Sper să vină ziua aceea”