--> -->

Ahmed Bani, după ratarea penalty-ului: „Acolo am vrut”

Ahmed Bani (20 de ani) a ratat un penalty în Dinamo – CSU Craiova 0-2, la 1-0 pentru olteni, și a fost extrem de afectat de acel moment.

Bani aproape că a izbucnit în plâns pe teren, în timpul partidei, și a afișat aceeași figură mohorâtă la finalul meciului, la flash-interviu.

Apăsat de ratare: „Dacă nu ratam eu…”

„Eu zic că a fost o primă repriză foarte bună a noastră. Ei au dat un gol poate norocos, la acel penalty. Trebuia să ne revenim. Dacă nu ratam eu, zic că era alt meci.

Suntem o echipă foarte bună, am arătat-o și astăzi. Sperăm să câștigăm cât mai multe puncte, să o luăm meci cu meci”, a declarat mijlocașul dinamovist la PrimaSport.

”Important era să marchez”

Referitor la momentul-cheie al reprizei, ratarea penalty-ului în minutul 59, la 1-0 pentru olteni, Bani a ținut să le mulțumească fanilor pentru sprijinul pe care i l-au acordat.

„Fanii noștri sunt fantastici. Mă bucur că au fost alături de mine, psihic a fost un moment greu pentru mine, dar o să trec peste.

Am vrut să dau tare, pe colț. El a ghicit colțul și pur și simplu am ratat. Nu contează dacă-mi ies penalty-urile la antrenament, important era să înscriu pe teren”, a spus el.

Citește și

Cât mai durează canicula. Prognoza pentru următoarele două săptămâni