--> -->

Ahmed Bani, declarație fermă: „Niciodată, pentru nicio sumă!”

Ahmed Bani este unul dintre jucătorii importanți ai lui Dinamo, unul dintre fotbaliștii care au contribuit decisiv la promovarea ”câinilor”.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, tânărul fotbalist, 20 de ani, a avut câteva declarații prin care și-a manifestat iubirea totală față de Dinamo.

Cum a trecut peste retrogradarea echipei

”Mă simt foarte bine. Retrogradarea a fost un moment greu pentru toți „câinii”. Am avut încredere că vom promova, de la început, ceea ce s-a și întâmplat. Eu nu m-am gândit niciodată să plec.

Au fost niște discuții, dar eu m-am gândit de la început să rămân, am vorbit și cu cei din club. M-am gândit la lucruri negative la acel moment, dar au trecut.

Suporterii dinamoviști sunt inventivi, sunt foarte tari, sunt cei mai frumoși din România, avem ce lua de la ei. Iar pentru noi, cei crescuți la academia lui Dinamo, e un sentiment aparte. Mie, personal, îmi place și casa de la «Arcul de Triumf», dar și pe Național Arena. Îmi place mai mult la «Arc», stadion mai mic, mai apropiat de jucători.”, a spus Ahmed Bani.

Spune că vrea să fie campion cu Dinamo

A fost chestionat pentru ce sumă s-ar duce la Steaua, la FCSB.

”Nicio sumă! Eu, personal, nu m-aș duce. Nu vreau să fiu ca alți jucători… Asta e concepția mea. Nu, nu m-aș vedea la Steaua! Pentru mine, FCSB e Steaua. Nu îmi pot imagina. Sunt crescut aici, într-un anumit spirit, nu mă văd acolo”, a reacționat fotbalistul.

În schimb, își dorește să devină campion cu Dinamo: ”E un vis de mic. Cel mai frumos vis al meu, dacă mi-aș duce imaginația atât de departe.

Având în vedere că am fost crescut la Dinamo, și având iubirea pentru club dintotdeauna, normal, îți imaginezi și te gândești, de copil. Dar, deocamdată, suntem departe”.

Citește și

Marcel Ciolacu: „Nu am nicio milă pentru ticăloşii care au creat aceste azile ale groazei”. Deciziile anunțate după ședință