--> -->

Ahmed Bani ia în calcul și să continue: ”De ce să fie o tragedie?!”

Ahmed Bani poate fi un jucător care poate aduce o suma de bani importantă în conturile clubului Dinamo, în această vară, mijlocașul de 19 ani fiind pe lista mai multor grupări din Liga 1.

De altfel, poate fi singurul jucător pe care Dinamo să obțină o sumă de transfer considerabilă, mai ales într-o perioadă în care situația financiară a clubului este una problematică. Ahmed Bani este unul dintre principalele produse ale academiei lui Dinamo din ultimii ani, iar jucătorul este dorit cu insistență de către Adrian Mutu la Rapid.

”Nu e mult 200.000 de euro”

Bani Mustafa Akram este tatăl și impresarul jucătorului lui Dinamo și a vorbit pentru Fanatik despre situația mijlocașului.

”Nu știu cât e de dorit la Rapid. Pe mine nu m-a contactat nimeni. Dacă are Dinamo ofertă probabil o să îl dea. Să discute cluburile. Am înțeles că au fost niște contacte și s-a discutat între cluburi. Dinamo e un club foarte mare și în Liga a doua. Eu nu cred că e o sumă mare 200.000 de euro. Dacă Dinamo acceptă oferta, nu am nimic împotrivă să plece. El e la Dinamo de la 6 ani, deci nu știu ce să zic.

El a jucat deja la un club mare din Liga 1. Un pas și mai mare ar fi un transfer la un club mai mare de străinătate. Eu sper ca Dinamo să revină în prima ligă și nu ar fi o tragedie dacă ar mai bine rămâne la Dinamo. Mai are trei ani contract. El încă nu se gândește la asta. A crescut la Dinamo și sufletul lui e acolo. E atașat foarte mult de Dinamo.

Trebuie să își facă meseria unde se va duce. E normal să fie dinamovist pentru că a e crescut acolo. Gabi Răduță îl cunoaște foarte bine și probabil a fost întrebat de el”, a spus Bani Mustafa.

”De ce ar fi o tragedie să continue?!”

Întrebat dacă fiul său ar putea continua în Ștefan cel Mare, agentul a replicat: ”De ce nu?! De ce ar fi asta o tragedie? E clubul la care s-a format. Dacă el nu ajută Dinamo în momente grele atunci cine? El trebuie să ajute clubul, nu ca alți străini care vin și pleacă pe salarii foarte mari! Dacă ești dinamovist adevărat rămâi la greu.

Eu am 4-5 oferte în acest moment! Am foarte multe oferte și m-a contactat foarte multă lume. M-au sunat și de la Botoșani și de la FC Argeș, de la Hermannstadt. Sunt multe echipe interesate de el. Are și o ofertă din prima ligă din Cipru pe un salariu foarte bun. Dar ce să zic eu? Să meargă unde se simte mai bine cu sufletul. Dacă mai stă încă un an la Dinamo să ajute nu ar fi o tragedie”.

”Toată lumea mănâncă o șaorma”

”Vă asigur că el nu pierde nopțile. El stă cu mine în casă! Vă spun și programul lui zilnic. La 8 dimineața se duce la antrenament, la 15:00 vine acasă de la Săftica.

Doarme până la 17:30, se trezește, mănâncă, face niște abdomene, se uită la un film și se culcă! Ăsta e programul lui în fiecare zi. În weekend mai merge cu o mine la cafea, la un restaurant, ca toți oamenii.

Și dacă l-au văzut mâncând o shaorma care e problema? Și mie îmi place shaorma. Dumneavoastră nu vă place? Toată lumea mănâncă!”, a mai spus tatăl jucătorului.

Citește și

Ce mănâncă Chef Hadad: ”Puțin și bun”