Afaceri pe axa FCSB – Dinamo: ”Băiatul ăla, om de calitate”. Gigi Becali plătește și el un fotbalist dorit de ”câini”!

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o întrevedere cu Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, în cadrul căreia cei doi conducători au discutat despre transferurile lui Dorin Rotariu și Damjan Djokovic, ambii pe lista neagră a latifundiarului.

Gigi Becali a anunțat că Dorin Rotariu, Damjan Djokovic și Cristi Ganea nu vor mai fi la FCSB la începutul lui 2024. De primii doi s-a arătat interesată Dinamo, echipă care luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Dinamo dă 15.000 de euro, mai pune și Becali 5.000 de euro

De altfel, între Becali și Andrei Nicolescu, bossul clubului alb-roșu, a existat deunăzi o întâlnire. Patronul FCSB a confirmat că Dinamo îi vrea pe Dorin Rotariu și pe Damjan Djokovic. Pentru primul, „câinii roșii” pun la bătaie un salariu lunar de 15.000 de euro!

„Am vorbit cu băiatul ăla, om de mare calitate… Nicolescu, da. Mare calitate de om, om civilizat, cu bun simț. I-am zis că am văzut cum vorbește la interviuri, că e om de calitate. Ca atare, că dacă pot face ceva pentru el, fac. Eu vreau Dinamo în play-off, să joc 4 meciuri, să iau un milion de euro din bilete!

Ce pot face eu este să îl dau pe Rotariu, dar trebuie să-l convingă ei să semneze. A zis că-i dă 15.000 de euro salariu.

I-am zis să-i dea el 15.000, iar eu îi achit până la finalul contractului diferența de 5.000 și îl las acum liber. Dar ca să semneze rezilierea trebuie să-i dau niște bani înainte, 20.000 – 30.000 de euro (n.r. – diferența față de salariul de la FCSB, 20.000 de euro)”, a spus Becali la Fanatik.

Gigi Becali dă din casă de la discuțiile cu Andrei Nicolescu: „L-a contactat și pe Djokovic”

„Îi dă 15.000 de euro, ce să mai facă? Mi-a zis: «Domnule Becali, trebuie să iau 4-5 jucători de mare valoare, altfel nu scap». I-am zis că nu scapă. Echipa aia muncește, își dă viața, dar nu poate să bage mingea în poartă. Nu are cine, că nu au valoare!

Vreau Dinamo în play-off la anul, să iau bani din bilete. Joc două meciuri cu ei la mine acasă și iau până la 700.000 de euro din bilete. Vreau bani din bilete, ce să fac? Dacă joc cu Dinamo, iau. Dacă joc cu Voluntariul, iau? Nu iau!

I-am spus să-l ia și pe Djokovic dacă vrea, l-a contactat și pe el. Nu știu, să vedem. I-am zis să-i convingă și eu le dau bani ca să închid cu ei. Dacă le dă 15.000, părerea mea e că merg”, a completat patronul FCSB.

Problema pentru Dinamo în cazul lui Djokovic este că e și pe lista celor de la CFR Cluj, club alături de care a cucerit cinci trofee.

Citește și

FC Botoșani trăiește și nu cedează! Șocul ultimei etape