--> -->

Adversarii lui Dinamo în corzi: ”Au vorbit”

Dinamo va juca barajul de menținere/promovare în Liga 1 la finalul lunii mai, într-o dublă confuntare, ar putea da peste Hermannstadt, un posibil adversar în acele meciuri.

FC Hermannstadt a intrat în insolvență pe 31 septembrie 2021, iar în luna martie a acestui an a obținut aprobarea planului de reorganizare.

Totul pleacă de la bani

Datoriile clubului sibian sunt mari, aproximativ 5 milioane de euro, iar promisiunile nerespectate ale finanțatorilor pun în pericol activitatea.

Oamenii care ar fi trebuit să bage banii la FC Hermannstadt nu și-au respectat promisiunile și nu par dispuși să facă eforturi nici în al 12-lea ceas.

Președintele Dani Coman ar fi părăsit deja orașul Sibiu, nemulțumit de situația actuală, iar jucătorii au refuzat să se antreneze conform programului stabilit de antrenorul Marius Măldărășanu!

Confirmă problemele

Marius Măldărășanu, antrenorul de la Hermannstadt, a vorbit pentru GSP.ro despre situația de la echipă.

”După meciul de miercuri cu Petrolul, de la Ploiești, am ajuns la Sibiu la 2 noaptea, joi am făcut doar o recuperare, iar vineri jucătorii au vrut vrut să aibă o discuție cu patronii clubului.

Lucrurile s-au reglat și luptăm în continuare pentru promovare. Jucătorii sunt foarte înțelegători, chiar dacă sunt întârzieri salariale, ca peste tot”, a comentat tehnicianul ardelenilor.

Citește și

Loredana Groza, părere: ”Desface picioarele”