Adversar ”redutabil” pentru diseară, la Dinamo – Petrolul

Dinamo o întâlnește diseară, de la ora 21:45, pe Petrolul Ploiești, într-o partidă din runda cu numărul 7 din Superliga, care e sold-out, după cum afirmă oficialii bucureșteni.

În schimb, gazonul de pe stadionul „Arcul de Triumf”, acolo unde se va disputa meciul, se prezintă în condiții execrabile.

Pe stadionul „Arcul de Triumf” au jucat în acest început de sezon FCSB, Dinamo, dar și echipa națională de rugby a României. Iar gazonul arenei din centrul Bucureștiului a avut mult de suferit.

Gazonul va fi un dușman pentru jucători, atenție la accidentări!

În imagini surprinse azi de GSP, se poate observa că bucăți de iarbă lipsesc atât la centrul terenului, cât și în dreptul celor două porți. De asemenea, suprafața de joc pare și arsă de soarele care a „topit” în ultimele zile capitala României.

La ora meciului vor fi în jur de 30 de grade!

Deunăzi, Ovidiu Burcă a acuzat calitatea slabă a gazonului, mai ales că din această cauză s-a accidentat și Neluț Roșu, în continuare în afara lotului.

Dinamo ar fi vrut să joace meciul cu Petrolul pe Arena Națională. Cererea „câinilor” a fost refuzată de Primăria Capitalei.

De ce nu s-a putut pe Arena Națională

Meciul dintre Dinamo și Petrolul Ploiești se joacă pe „Arcul de Triumf” după ce Primăria Capitalei ar fi decis ca Arena Națională să nu poată fi închiriată în perioada următoare.

Federația Română de Fotbal a cerut ca gazonul să fie protejat înaintea meciurilor pe care echipa națională le joacă în preliminariile EURO 2024, pe 9 septembrie cu Israel și pe 12 septembrie contra Kosovo.

Citește și

Cum a fost identificat Evgheni Prigojin. Și Dmitri Utkin