Adriana Bahmuțeanu vrea să fie primar! Surpriza zilei, unde va candida vedeta TV

Se mărește numărul vedetelor din showbizz-ul românesc interesate de scena politică. În această seară, Adriana Bahmuțeanu și-a anunțat și ea candidatura pentru o funcție de maximă răspundere într-una dintre zonele importante ale Capitalei și ale României.

Fosta prezentatoare de televiziune a șocat prin anunțul făcut, iar Bahmu vrea să fie primarul sectorului 1! Care acum este condus de Dan Tudorache (PSD). Pentru sectorul 1 există o bătălie destul de strânsă, fiind aruncate cele mai grele nume din politică, iar Adriana, 46 de ani, devine pata de culoare a acestor alegeri din nordul Capitalei.

Bahmuțeanu va fi sprijinită de Partidul Ecologist Român, iar printre prioritățile acesteia se numără protejarea mediului înconjurător și a animalelor. Jurnalista și-a depus candidatura la Circumscripția Electorală nr. 1 din București. Astăzi, în ultima zi de depunere de candidaturii, Bahmuțeanu s-a înscris în cursa pentru a deveni primar pe 27 septembrie.

Ea anunțase de mai multă vreme că este interesată de a intra în politică, doar că nimeni nu a luat-o în serios până acum. Bine, nici ea nu era foarte convinsă să facă asta. ”Sincer, cred că aș putea să fac lucruri bune și nu cum fac alții: numai să dau din gură și atât, telepoliticieni d-ăștia. Dar nu împărtășesc aceleași opinii cu soțul meu sau același culoar. Eu sunt mai ”comunistă” de felul meu, am rămas cu sechele din copilărie”, spunea acum ceva vreme fosta vedetă OTV.

Citește și:

BETANO primește distincție internațională pentru Inovație în Joc Responsabil

No Comments Yet

Comments are closed