--> -->

Adrian Năstase îi face un rechizitoriu lui Klaus Iohannis: ”V-a făcut să uitați de incendiul de la Piatra Neamț”. Familia lui, hărțuită!

Fostul prim-ministru și lider PSD, Adrian Năstase, a lansat un nou atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Politicianul consideră că s-au făcut aranjamente în privința testelor coronavirus, pentru ca alegătorii să vină netemători la urnele de vot.

”Iohannis a anunțat ”indulgențe” pentru duminică. Dacă mergeți la vot, coronavirusul nu o să vă atace. Puteți ieși din casă, chiar în localitățile carantinate. Nu la biserică! V-a deschis și piețele. V-a inaugurat o bucățică de autostradă care, e adevărat, s-a fisurat a doua zi. V-a terminat cu un an mai devreme un stadion pentru că rugbiștii ardeau de nerăbdare să joace pe zăpadă.

V-a făcut mai puține teste ca să vă dea un sentiment de optimism în legătură cu îmbolnăvirile. Cu morții s-a descurcat mai greu. Numărul lor a continuat să crească. V-a făcut să uitați de incendiul de la Piatra Neamț, vorbindu-vă despre vaccinul care va izbăvi poporul anul viitor. S-a angajat că va încuraja competența și, de aceea, a decorat o consilieră de minister care a vândut ”cu pasiune” detergenți. V-a spus deja, înaintea votului, chiar și înaintea STS-ului, cine va câstiga alegerile și, mai ales, cine nu trebuie să le câștige. Nici măcar președintele Rusiei nu ar fi ajuns la o astfel de performanță.

”România normală” începe să se contureze. Deficit bugetar de aproape 10%. Deficit comercial, anul acesta, de 18 miliarde de euro. Nivelul datoriei publice aproape de nivelul maxim admis de 60%. ”Reziliență” – ce mama dracului! Începem să stăm cu șapca în mână la bunăvoința Bruxellles-ului pentru fonduri supuse, din nou, ”condiționalității democratice”, respectării statului de drept. Adică, dacă jandarmii din Franța iau la bastoane pe cei care nu respectă regulile, ai noștri să n-o facă.

Așa că, nu-i așa, aveți destule motive să-l mai votați încă o dată pe Iohannis și guvernul lui. Dacă veți vota cum trebuie, veți avea ca bonus și câțiva miniștri USR.

Eu nu voi vota. Am încă acea interdicție, stabilită de Băsescu și oamenii lui, care se va încheia doar anul viitor (asta nu înseamnă neapărat că vom avea alegeri anticipate).

Pentru alegerile de duminică, sper că v-a enervat suficient Iohannis ca să mergeți la vot și să votați cu PSD, sperând că la congresul din primăvara viitoare, partidul va ști să-și adauge un mesaj modernizat de stânga și un mesaj național mai puternic. Și să-și întărească echipa de lideri. Și să valorifice activitatea departamentelor și a ISD.

Duminică ieșiți la vot și votați împotriva lui Iohannis, votați PSD!”, a scris Adrian Năstase pe blogul său. Astăzi, în momentul în care membrii familiei fostului premier au fost să voteze, soția și copiii politicianului au fost apostrofați și hărțuiți de activistul Marian Ceaușescu, fără că organele de ordine să intervină.

Citește și

Turcii spun că el este omul de milioane de euro ce-ar putea salva Dinamo!