--> -->

Adrian Mutu: ”Transferuri mai facem”. Și o revenire

Adrian Mutu, antrenorul alb-vișiniilor, este foarte mulțumit cu prestația elevilor lui după 1-0 la Voluntari. Rapidiștii sunt din nou pe locul 1, la 3 puncte în fața Farului, care urmează să joace în etapa a 9-a.

Giuleștenii au adunat 4 victorii la rând în prima divizie, merg ceas!

”Ar trebui să stăm mai liniștiți”

”Mi-a plăcut mult meciul, singura problemă e că ar trebui să închidem jocurile mai devreme și să stăm mai liniștiți. Îi felicit pe băieți pentru efortul depus, au stat în cantonament în ultima vreme, n-a fost ușor.

Am zis că vreau să avem un lot competitiv, să existe competiție între jucători, doar așa putem crește valoric. Era necesar să le dăm minute tuturor. Altfel, riscam să ne pierdem forța. Cred că am gestionat bine săptămâna asta cu 3 meciuri. Am terminat fără fotbaliști accidentați. N-o să găsesc niciodată scuze că jucăm din 3 în 3 zile.

Rapidul poate să crească. De la meci la meci moralul nostru crește. Azi mi-a plăcut siguranța de care am dat dovadă în joc, pasele, posesia, mișcările în teren”, a declarat Mutu.

Vojtus n-a mai jucat din iulie

De asemenea, Mutu susține că Rapid va mai realiza transferuri și dezvăluie că Jakub Vojtus, accidentat din 16 iulie, a reluat antrenamentele cu echipa.

”Probabil să mai vedeți achiziții zilele viitoare, și-a revenit și Vojtus după accidentare. Mi-aș dori să am cei mai buni jucători din lume, ca orice antrenor, dar câteodată nu se poate”, a încheiat ”Briliantul”.

”Jucătorii trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, nu ne gândim decât la play-off, lumea poate să vorbească despre titlu, asta nu e treaba noastră, noi doar vom încerca să ne apropiem de play-off cu fiecare meci pe care-l vom disputa”, a mai comentat Mutu.

Citește și

Armin van Buuren, concert gratuit anulat la București: ”Contextul economic”