--> -->

Adrian Cristea și-a prezentat noua iubită: „Prințul tot prinț”

Adrian Cristea are o nouă iubită și s-a afișat cu ea pe rețelele de socializare.

Fostul fotbalist a postat prima imagine alături de Andreea Roșca. Relația cu Bianca Drăgușanu a fost una de neuitat pentru fostul fotbalist, astfel că rar s-a mai afișat cu altă femeie după încheierea poveștii lor de dragoste.

Iubită celebră în online

Adrian Cristea pare că acum este îndrăgostit de Andreea Roșca, o avocată din Cluj, care este urmărită de peste 127.000 de persoane. După ce s-a retras din fotbal, Adrian Cristea nu a mai apărut nici în lumina reflectoarelor.

De data aceasta, Prințul a surprins pe toată lumea cu fotografia alături de iubita sa.

„Prințul tot prinț”, i-a comentat un prieten la postarea de pe Instagram, în timp ce alții i-au lăsat comentarii cu inimioare. Andreea Roșca nu este străină de lumea mondenă. În urmă cu mai mulți ani, iubita lui Adrian Cristea declara pentru cluj24.ro.

Cum se prezintă Andreea

„Sunt o persoană activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajoșilor”.

Iubita fostului fotbalist a absolvit Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir”din Cluj-Napoca în anul 2017. Andreea Roșca a ales această specializare pentru a-și asigura, spune ea, un statut social mai aparte cu toate că nu era visul ei să lucreze în acest domeniu.

„Pot afirma că hotărârea de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. În momentul în care am ales acest drum, îmi doream să îmi asigur un statut social mai aparte. Facultatea a fost o provocare, dar și un pas important cu multiple opțiuni care m-au ajutat să mă definesc că om”.

Se pare că Adrian Cristea și Andreea Roșca au în comun sportul, pentru că ea merge des să joace tennis și postează pe Instagram fotografii de la teren.

Citește și

Oficial: cât a plătit România pentru achiziționarea de doze de vaccinuri anti-COVID. Peste un sfert dintre ele au fost declarate pierderi