--> -->

Administraţia Prezidențială, după ce Carmen Iohannis a promovat un magazin de bijuterii: „Au fost returnate”

Administrația Prezidențială a reacţionat, luni, după ce pe contul de Facebook al brandului Malvensky au apărut fotografii cu Carmen Iohannis purtând creații ale producătorului de bijuterii.

Conform comunicatului transmis G4Media, Prima Doamnă a împrumutat bijuteriile pe perioada deplasării în Germania și le-a returnat la întoarcerea în țară.

„Prima Doamnă promovează creatorii români”

„Prima Doamnă, Carmen Iohannis, promovează creatorii români cu ocazia evenimentelor publice la care participă, atât interne, cât și externe.

La ceremoniile publice care au avut loc la finalul săptămânii trecute în Republica Federală Germania, Prima Doamnă a purtat bijuterii ale unui creator român, inspirate din opera lui Constantin Brâncuși, acesta fiind și motivul utilizării acestora”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Bijuteriile au fost returnate creatorului la revenirea în țară, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată și cu ținutele vestimentare purtate de Prima Doamnă.

Nu a existat niciun contract care să implice câștiguri financiare în urma promovării bijuteriilor respective, a susținut Administrația Prezidențială.

Bijuterii de 12.000 de euro

Duminică, brandul de bijuterii Malvensky, deţinut de fosta prezentatoare TVR Simona-Malvina Cservenschi, a postat, pe contul oficial de Facebook, un mesaj promoțional și trei fotografii cu Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, în care poartă două bijuterii de circa 12.000 de euro.

„Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să își completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii din colecția Malvensky Grace Diamonds.

Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”, se arată în postarea transmisă în limba engleză.

Citește și

Ana Morodan se întoarce la TV după problemele cu poliția: „Eu îți spun ce am vorbit”