Adina Buzatu: ”L-am descoperit pe El”

Adina Buzatu, 45 de ani, este unul dintre stiliștii de succes din România. De două decenii are o afacere de succes în țară și peste hotare, dedicându-se modei pentru bărbați, mai puțin pentru femei.

Invitată în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, stilista a povestit că nu se teme de absolut nimic. Și-a învins și fricile copilăriei.

”Sunt om, sunt sufletist, plâng, mă bucur, le am pe toate. E important să nu stăm după perdea, să nu ne fie frică, am toate trăile posibile și nu-mi este teamă. 99 la sută sunt adevăr, personaj 1 la sută.

I-am dat unui preot un răspuns odată: „Dacă mă sună cineva la ora 7:00 dimineața, îi zic „Bună dimineața”, nu-i spun că dorm!”. Acestea sunt genul de minciuni care nu sunt grave”, a mărturisit Adina Buzatu.

”Mă trezeam plângând și spuneam că trebuie să se inventeze o pastilă”

”Am avut o frică foarte mare de frică. Când eram mică. Nu neapărat moartea mea, ci a celor din jur. Mă trezeam plângând și spuneam că vreau să se inventeze o pastilă, ceva, să trăiască părinții pentru totdeauna.

În momentul acesta, nu am o frică. L-am descoperit mai profund pe Dumnezeu, am realizat că suntem în mâinile Lui, ale Universului, ale cui vrei tu. Nu depinde totul de noi. Dacă ești deschis și relaxat, lucrurile se vor întâmpla așa cum trebuie să se întâmple.

Dacă nu, oricum se va întâmpla. N-are sens să-ți fie frică. Dacă e să se întâmple, se întâmplă, noi trebuie să găsim partea bună în tot ceea ce se întâmplă. Dacă nu-ți loveai mașina azi, nu știi ce se întâmpla, poate plecai mâine cu ea și făceai accident mortal!”, a mai spus Adina Buzatu.

”N-aveam bani nici pentru un acatist”

Nu întotdeauna stilista a avut bani și a cunoscut succesul.

”Am avut momente în viața mea când n-am avut un leu! N-aveam bani să dau un acatist la biserică. Mi-a fost foarte greu, nu voiam să le spun a lor mei că nu mai nimic, că am pierdut tot, cu un copil de mână. Și gândește-te că eu sunt independentă de la 14 ani”, a mai zis ea.

Citește și

Decizie extremă a lui Alain Delon: ”Oricând”