Adi Popa, răutăcios: ”Șapte Dinamo, dar nu în Liga 1”

La conferința de presă de după partida CSA Steaua – Poli Iași, scor 2-2, Adrian Popa a vorbit despre meciul contra ”câinilor”, dar și despre declarațiile date de Ovidiu Burcă.

Recent, Ovidiu Burcă a vorbit despre conflictul dintre CSA Steaua și FCSB și dat de înțeles că adevărata continuatoare este echipa lui Gigi Becali. Detaliu ce a născut nervi în Ghencea!

”Măcar la noi o singură Steaua”

Adrian Popa a ținut să îi răspundă adversarului săi și nu a ezitat să fie răutăcios cu clubul din ”Ștefan cel Mare”

”La fel ca la ei… sunt şapte Dinamo cu acelaşi nume. Măcar la noi este o singură Steaua, o singură echipă cu acest nume. La ei sunt șapte prin toate ligile, mai puţin în prima.

Sunt curios, dacă ar fi fost la Slatina, ar fi spus acelaşi lucru despre dreptul nostru în play-off? Era o echipa susţinută de primărie. De ce n-a spus acest lucru când era acolo?

Sunt normale, astea sunt declaraţiile înaintea meciului. Încearcă să ne enerveze, dar nu plecăm urechea la aşa ceva. Sunt sigur că toţi jucătorii vor da totul pe teren.

Vrem victoria, nu ne interesează scorul. Să marcăm mai mult decât ei. Vom vedea ce atmosferă va fi. Fanii ne-au spus de când am intrat în play-off că trebuie să câştigăm meciurile cu Dinamo, altceva nu le pasă.

Sper să fie plin stadionul. Nimic nu poate fi mai frumos. Am înţeles că s-au vândut deja 8.000 de bilete”, a spus Adi Popa, după meciul cu Poli Iași.

Burcă: ”Jucăm cu unii din frați”

„Nu e problema noastră să emitem astfel de afirmații, cine este Steaua, cum e, se judecă oamenii, e un proces în justiție. Mi-e greu să spun, continuatoarea de drept sportiv este în prima ligă, cei de la CSA au venit cu palmaresul, e o situație complicată, cum mai sunt pe la noi.

Nu aș vrea să intru în aceste discuții. Jucăm cu unii din frați, dacă ei se ceartă, e problema lor, pleacă de la aceleași origini. Probabil că meciul retur cu CSA se va juca pe Arena Națională”, a spus Ovidiu Burcă, la o conferință de presă.

Citește și

Ministrul turismului, după ce a vizitat stațiunea Costinești: ”Îngrijorător”