--> -->

Adi Popa la ora de ironie: ”O surpriză că au ajuns aici”

Adrian Popa (34 de ani), extrema de la CSA Steaua, a prefațat meciul cu Dinamo, din etapa #4 a play-off-ului Ligii 2.

CSA Steaua – Dinamo are loc marți, de la ora 19:00. Meciul va fi televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1, sunt 6 puncte în prezent între cele două formații.

Se laudă cu perioada de la FCSB

Adi Popa i-a ironizat din nou pe „câini”, după ce la începutul săptămânii avusese o replică acidă pentru Ovidiu Burcă, tehnicianul lui Dinamo, care spusese că pentru el FCSB este Steaua.

”O să fie un meci foarte disputat, într-o atmosferă foarte frumoasă. Vă dați seama că ne dorim să câștigăm. Nu e diferență mare față de vremea când jucam la FCSB. Bine, ei pe atunci aveau obiectiv salvarea de la retrogradare. Nu prea ne-am întâlnit în play-off.

Dacă ne uităm la ce s-a întâmplat și la meciul din sezonul regulat, cred că atmosfera a fost cu mult peste partidele din Liga 1. Am înțeles că s-au vândut peste 15.000 de bilete. Nu au cum să fie mai mulți dinamoviștii. Sperăm să se epuizeze toate biletele”, a declarat Adi Popa, potrivit digisport.ro.

”Nu mă așteptam să ajungă în iarnă”

”Dacă judecăm după ultimele rezultate trebuie să fim corecți și să admitem că Dinamo e favorită. Am avut niște sincope, iar ei vin pe un fond bun. Sincer, eu nu mă așteptam ca ei să ajungă în iarnă din motive financiare.

E o surpriză că au ajuns în play-off și că vor să se bată la promovare. Credeam că nu termină sezonul”, a mai comentat ex-internaționalul.

Citește și