--> -->

Adevărul despre situația lui Steliano Filip

Dinamo are un meci extrem de important pentru existența clubului, duminică este returul barajului cu U Cluj, după 0-2 cu ardelenii.

Situația este complicată în privința formației din Ștefan cel Mare, se fac ultimele pregătiri, iar mâine, sâmbătă, Dusan Uhrin va stabili lotul de 20 de jucători, cu care va ataca remontada duminică, de la ora 21:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Ce spune Uhrin

O informație importantă a circulat în ultimele ore, după ce Fanatik a publicat o stire cum că Steliano Filip a fost scos în afara lotului de către Dusan Uhrin. Chiar și la conferința de presă de astăzi, antrenorul ceh a spus, scurt, că nu s-a pus problema renunțării la căpitanul formației, din ultimele meciuri.

Nimeni de la club nu a confirmat informația, mai mult Dusan Uhrin a transmis că nu este nimic adevărat! Fundașul stânga s-a antrenat azi cu prima echipă, de văzut dacă va intra ca titular, așa cum s-a întâmplat și în prima manșă. Oficialii roș-albilor susțin că nu a existat nicio intenție în acest sens, ca Steliano Filip să fie în afara lotului!

”Nu mă simt bine, dar trebuie să dăm maximum”

”Nu suntem bine pentru că am pierdut ultimul meci, dar am încercat să repar ce nu a mers la Cluj. Trebuie să luptăm mai mult, nu a fost suficient. Prima repriză a fost dezastruoasă. Sper să dăm maximum, nu știu de ce nu am luptat la Cluj. Am luat un gol stupid, imposibil de explicat de mine.

Realitatea este că toată lumea trebuie să facă mai mult, dacă vrem să rămânem în prima ligă. Cred că adversarii vor juca pe contraatac. Trebuie să jucăm bine cu siguranță, dar în același timp să înscriem minimum două goluri în timpul regulamentar.

Nu e o situație deloc bună pentru istoria acestui club, dar sper că vom depăși această perioadă. Nu mă simt prea bine, dar trebuie să dăm maximum. Am avut multe momente de presiune în cariera mea, în 25 de ani, nu e cel mai dificil moment. Nu vreau să le frâng inima fanilor dinamoviști.

Pot să dorm, dar nu așa bine, ma gândesc numai la acest meci. Jucătorii sunt un pic emoționați, dar noi suntem vinovați pentru această situație”, a explicat azi Uhrin, la conferința de presă.

Citește și

Poveștile Generației de Aur: ”Mergeam cu decapotabila să ne vadă gagicile”