--> -->

Adevărul despre Moura: situația fundașului

Dinamo are aproape o echipă întreagă indisponibilă înainte de ultimul meci din sezonul regular din Liga 1, în deplasare cu CFR Cluj.

Tocmai împotriva multiplei campioane a României, formație ce a adunat 4 victorii consecutive în drumul spre un nou titlu.

Flavius Stoican are numeroase probleme de lot în preajma startului play-out-ului, în toate compartimentele. Și de orice gen.

Astăzi, a apărut o informație, vizavi de o situație delicată în cazul lui Gabriel Moura, fundașul dreapta al ”câinilor”, sosit recent de la Gaz Metan Mediaș.

Probleme cu tatăl său

Fanatik a scris că apărătorul brazilian tocmai a aflat că tatăl său a suferit un infarct. Starea lui Moura Senior este una stabilă, iar jucătorul a reușit să vorbească la telefon cu tatăl său.

Cu toate acestea, în cazul în care starea sa se va înrăutăți, Gabriel ar putea lua decizia să ceară învoire de la clubul Dinamo și să zboare de urgență în Brazilia.

Într-adevăr, din sursele noastre, fotbalistul este îngrijorat de starea medicală a tatălui său, care a avut probleme de sănătate în țara sa, doar că nu a luat în calcul să plece la 10.000 de kilometri depărtare de București.

Dinamovistul ține legătura cu familia sa, tatăl său va fi supus unei intervenții chirurgicale săptămâna viitoare, și toți se roagă să se încheie cu succes.

O echipă întreagă pe margine

”Câinii” au probleme mari în formație în perspectiva partidei de duminică, de la ora 17:30, cu CFR Cluj. Dacă Alex Răuță și-a revenit, va face antrenament normal în această seară, ceilalți fotbaliști cu probleme medicale nu intră în calcule pentru duelul cu ”feroviarii”.

Cristiano Figueiredo, Mirko Ivanoski, Cosmin Matei, Antoni Ivanov și Răzvan Patriche nu vor fi în lot pentru această partidă. Pe lista accidentărilor se mai află Ricardo Grigore, Igor Jovanovic, Desire Azankpo și Andreas Mihaiu.

Plus Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, fără drept de joc, ei fiind împrumutați de CFR Cluj în Ștefan cel Mare.

Citește și

Mihai Chirica: ”Pot să iau bătaie, nu să dau”