--> -->

Adevărul despre Dinamo? ”Niciodată”

Rapid a învins în această seară Dinamo, scor 3-1, iar ”câinii” au reușit să mai dea cu piciorul unei tradiții. Nu mai pierduse de 14 ani contra unei rivale istorice din campionatul intern.

Rămâne prestația modestă a ”câinilor”, care nu-și revin nici cu al 5-lea antrenor din acest campionat. Aceleași declarații penibile deja după meciuri, sunt băgați în față noii veniți, jucători de la Gaz Metan, Dinamo de acum își bate joc de istoria grupării!

Acum, se pregătesc de baraj

Marius Șumudică n-a avut milă de jucătorii lui Dinamo, după eșecul cu Rapid, scor 1-3. Tehnicianul a fost șocat de modul în care au jucat ”câinii” lui Dusan Uhrin, dar nu e ceva ieșit din comun având în vedere realitatea din teren.

Fostul antrenor al Rapidului consideră că nou-promovata a obținut o victorie meritată și a ținut să-l felicite pe Adrian Mutu, care l-a înlocuit recent pe Mihai Iosif pe banca giuleștenilor.

Aflată pe loc de baraj, Dinamo are șanse tot mai mici să se salveze direct de la retrogradare. Poate după baraj.

Marius Șumudică a subliniat că victoria Rapidului este una clară și a mărturisit că n-a înțeles nimic din jocul lui Dinamo.

Nimeni nu pricepe nimic. Punct!

”Îl felicit pe Mutu, a fost o victorie meritată a Rapidului, au avut mai multe ocazii. A doua repriză a fost fără ocazii clare de a se marca. S-a văzut că ambele echipe suferă ofensiv. N-am înțeles ce a jucat Dinamo. Să nu ai tu o situație de a marca… N-am înțeles nimic,.

Nu și-au dorit, n-au avut atitudine, n-au fost agresivi. Mă așteptam la mai mult de la Dinamo, să nu-ți dorești ceva pozitiv în a doua repriză… o victorie clară a Rapidului. Ioniță este jucătorul meciului, a marcat și un gol frumos.

N-am un văzut Dinamo așa de slab, cu o pereche așa de fundași modești. Niciodată! Nu-mi explic cum aduc astfel de jucători, la acest nivel”, a spus Marius Șumudică, la Digi Sport. Șumudică a fost îmbiat în toamna 2016 tocmai de Adrian Mutu, directorul general la Dinamo în acel campionat, să vină antrenor în Ștefan cel Mare, dar afacerea nu s-a mai perfectat.

Invitat și el în emisiunea moderată de Vali Moraru, Ionel Dănciulescu a fost sincer: ”Trebuie să și poți să faci asta (n.n. să aibă agresivitate). Dinamo n-a avut nicio situație. Își doresc, dar nu pot. A fost o repriză a doua cu foarte multe greșeli individuale”.

Citește și

Cosmin Contra, șocant în Arabia Saudită!