--> -->

Ademenit să vină la Dinamo: ”Într-o săptămână dau răspunsul”

Un important nume din sectorul energetic este curtat pentru a se alătura Red&White! Milionarul a fost ademenit să vină la Dinamo și a lăsat loc negocierilor, conform ProSport.

”Pentru a construi sănătos”

”Cu siguranță vom coopta și alți antreprenori! E un drum firesc, anunțat, de altfel, și în comunicat. Cred că e util să fac o precizare: nu cautăm, nu ne asteptăm, nu visăm la ”finanțatori”. Da, vă rog, să puneți și ghilimelele.

Nu ne imaginăm că vor apărea persoane exotice care să reverse râuri de bani. Nu au apărut și nu s-au revărsat până acum, n-o vor face nici de acum înainte. Și e firesc. Pentru că oamenii care au muncit banii, nu-i revarsă… investesc! Cu cap, cu planuri de afaceri, cu etape concrete și criterii bine definite.

Astfel de parteneri ne dorim la Dinamo pentru a putea construi sănătos, temeinic și pe termen lung”, a transmis Andrei Nicolescu.

Declarația lui Andrei Nicolescu a fost dublată, în conferința de presă organizată luni, la stadionul Arcul de Triumf, de Eugen Voicu:

”Îmi place ideea”

Noii acționari ai clubului poartă discuții avansate cu mai mulți antreprenori de succes din țara noastră, care ar urma să se alăture, pentru început, cu sume de câteva sute de mii de euro, investiției la Dinamo.

Primul nume pe care ProSport l-a aflat este cel al lui Gheorghe Manole (70 ani), un important jucător, prin grupul Eximprod, pe piața energiei regenerabile.

Gheorghe Manole este cunoscut în rândul apropiaților drept ”un veritabil dinamovist”.

”E adevărat. Nu vă ascund că am discutat cu Andrei (n.r. Nicolescu). Îmi place ideea, cred în ea, trebuie să îmi pice și bine. Aici mă refer la anumite socoteli pe care le avem, proiecte în care suntem implicați, acest moment a venit într-o vâltoare în care ne aflăm. Dacă accept, e bine, am o răspundere importantă.

L-am rugat pe Andrei să mă lase o săptămână și o să dau un răspuns. Merg la meciurile lui Dinamo și, mai nou, îmi cultiv și nepotul în acest sens. Sunt suporterul echipei de 55 de ani. Aș fi putut să investesc de acum doi ani, m-aș fi implicat cu siguranță de atunci, însă nu am fost solicitat”, a transmis milionarul pentru ProSport.

Citește și

Interzis gloriilor în managementul lui Dinamo: ”Scuzați-mi franchețea”