Adam Nemec reloaded: cât de mult a lipsit atacului lui Dinamo

Penultima etapă a sezonului regulat se încheie diseară, la ora 20:30, cu meciul CFR Cluj – Dinamo. Gazdele se luptă la titlu, oaspeții să se salveze de la retrogradare.

Revenirea lui Adam Nemec după aproape două luni de absență, este raza de lumină din echipa bucureșteană. Slovacul de 35 de ani a absentat din cauza unei accidentări, a stat 6 meciuri pe tușă.

Pentru al doilea an la rând, „haita” va trebui să lupte pentru supraviețuirea în prima divizie. Retrogradarea ar fi o tragedie pentru clubul ce împlinește 73 de ani de experiență luna viitoare, în condițiile în care ar pierde palmaresul, stema și culorile în cazul în care ar ajunge în premieră în liga secundă!

Nemec este așteptat precum pâinea caldă în atacul lui Dinamo, Adam ar putea apărea din primul minut pe teren, în condițiile în care a lipsit din plin formației. Dinamo are cifre teribile în acest an:

– Dinamo este fără victorie în campionat din 31 ianuarie 2021, când s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la UTA Arad. Au urmat două remize şi 6 partide pierdute.

– „Câinii” au doar două puncte în ultimele 8 etape, răstimp în care au marcat doar de două ori.

– Atacanții „câinilor” nu au mai punctat de 10 runde!

– Roș-albii au cel mai slab atac din 2021, doar 7 goluri marcate, dintre care unul singur în repriza secundă.

– 16 dintre cele 37 de goluri încasate de bucureşteni au avut la bază un moment static.

Dinamoviștii caută să mai transfere un atacant, în aceste zile, liber de contract, partea bună e că revine Nemec în echipă. Slovacul are 4 goluri și 2 assist-uri în 22 de meciuri în actuala ediție. Nemec a punctat ultima dată contra FCSB (1-0), când Dinamo s-a calificat în sferturile Cupei României.

Citește și

Cine a efectuate testele anti-doping, plus probe de sânge. Balaj: ”Se pot găsi mai multe”