Acuzator: ”Suporterii au ceea ce au vrut! Eu i-am ajutat în 2020”

Dinamo a pierdut și ultima șansă de a ajunge în play-off, după 0-2 cu Astra la Giurgiu. Dinamo a înclinat steagul în fața lui Eugen Neagoe, fostul antrenor al roș-albilor din vara 2019.

Olteanul era să-și piardă viața pe bancă la meciul cu U Craiova, a avut de pătimit în acea vară din cauza conflictului intern dintre suporteri și fosta conducere a clubului, iar acest detaliu a lăsat urme adânci în conștiința antrenorului.

”Eu nu am fost dorit acolo din secunda 1. Este situația exactă așa cum și-o doreau suporterii, pe placul lor. Să conducă ei, să facă ce vor ei, iar acum se văd rezultatele! Păcat. Dinamo a însemnat ceva pentru fotbalul românesc, chiar a fost un nume respectat în Europa. Dinamo nu e pe un drum bun. Rămâne să vedem ce va fi. Dinamo are jucători valoroși și acum, dar situația, care nu e roz, se vede și în rezultate. Dar când lucrurile nu se fac cu profesionalism…

Mă bucur pentru cei ce s-au înscris în DDB. E problema fiecăruia ce face cu viața și cu banii lui. Eu am rămas dezamăgit și nu vreau să am de-a face cu echipa de fotbal și cu acești oameni. Nu m-au dorit. Exclus să intru în programul DDB, nu mă interesează, nu-i urmăresc. Dar pot spune “Bravo!” pentru ceea ce fac pentru clubul lor.

Exclud orice revenire pe viitor. Cu managementul n-am avut nimic, mă întâlnesc cu plăcere cu fiecare dintre cei ce au fost la club în perioada acea megadificilă pentru mine. Au fost, în schimb, oameni influențați de cineva, se știe cine!, eu nu-i pronunț numele, și uite la ce s-a ajuns. În fine, mare, mare măgărie. Unic în istoria fotbalului românesc. Ei au vrut să provoace ce s-a întâmplat, rezultatele se văd! Nu sunt eu de vină de ceea ce se întâmplă de un an și jumătate la Dinamo.

Mă bucur că sunt sănătos, familia e bine. Nu am avut absolut nicio problemă de la acea noapte teribilă. Chiar niciuna. Mă simt foarte bine, iar acum mă simt și mai bine după victorie. Nu că ar fi prima dată, am câștigat de multe ori împotriva lui Dinamo. După acel eveniment, am avut două victorii și o remiză, deși ar fi trebuit să fie trei succese la rând. A fost 1-1 în tur, în Ștefan cel Mare, dar am avut penalty în minutul 85, iar Budescu marca de la 11 metri și cu ochii închiși.

Anul trecut, când a fost problema să ia Dinamo licența, am acceptat să amân plata lor către mine, am făcut o hârtie. E vorba de respect pentru niște oameni cu care am lucrat. N-am ieșit să ies: “Uite, domne, ce fac eu!”. Deși am primit banii cu întârziere și puteam solicita achitarea penalităților”, a reacționat Neagoe într-un interviu acordat GSP.RO.

Citește și

Florinel Coman, dosar penal! Gigi Becali: ”Are permis luat în alt țară, au verificat milițienii”