Acuzații grave: „Dinamo rămâne echipa Ministerului de Interne”

Cunoscutul comentator sportiv Emil Grădinescu (63 de ani) a lansat acuzații grave în direcția clubului Dinamo, după ce, luni seară, la meciul dintre trupa din „Ștefan cel Mare” și FC Botoșani, scor 1-0, arbitrul asistent Mircea Orbuleț a fost lovit cu un pahar de către un fan aflat la Tribuna 2.

Context

În minutul 80 al partidei de pe stadionul „Arcul de Triumf” a avut loc un moment scandalos. Jocul era oprit, în urma unei ciocniri între Cristi Costin, fundașul lui Dinamo, și Alin Șeroni, stoperul moldovenilor. La câteva secunde distanță, un pahar cu apă a fost lansat din tribună, în preajma jucătorilor căzuți la pământ.

Arbitrul asistent de pe acea parte de teren, Mircea Orbuleț, și-a dus de îndată mâna la cap, gesturile lui reclamând faptul că paharul de carton îl lovește în zona capului!

Un cadru larg prezentat ulterior de operatori a făcut lumină asupra celor întâmplate: un suporter situat la Tribuna 2 s-a aplecat peste balustradă și a aruncat intenționat paharul, susține GSP.

Ce susține comentatorul: „Pentru că are intrare la MAI. Să ne amintim de acei escroci”

În urma acestui incident, comentatorul Emil Grădinescu a avut un discurs acid la adresa clubului alb-roșu.

„Se creează această impresie, care nu e chiar falsă, că Dinamo rămâne echipa Ministerului de Interne. Pentru că are intrare la MAI, nu se întâmplă nimic.

Să ne amintim că acei escroci, în frunte cu Cortacero, au fost primiţi de Ministrul (n.red Marcel Vela) de la acea oră, care s-a şi pozat cu ei. Se păstrează din păcate impresia că Dinamo a rămas echipa Internelor”, a declarat Emil Grădinescu, conform Orange Sport.

Vlad Iacob a promis măsuri

Marți, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, anunța că suporterul în cauză va fi interzis la meciurile lui Dinamo, în situația în care acesta va fi identificat.

„Vom lua toate măsurile pentru a-l identifica pe acest suporter şi dacă reuşim să facem acest lucru bineînţeles că va primi o interdicţie de a participa la partidele noastre.

Clubul Dinamo condamnă astfel de gesturi, considerăm că nu îşi au locul în fotbal indiferent de prestaţiile arbitrilor sau ale adversarilor.

Acest fel de comportamente sunt indezirabile la meciurile clubului. Vom lua o decizie pe măsura faptei”, a precizat Vlad Iacob, la Orange Sport.

Citește și

Smiley fotografiat când mergea cu metroul: „Mi-a plăcut”