Acuzații dure: ”L-au forțat pe Uhrin să plece. S-a discutat pe la spate”

Fostul manager general, Florin Prunea, susține că oficialii lui Dinamo sunt principalii vinovați pentru plecarea lui Dusan Uhrin, deoarece au negociat pentru aducerea unui nou antrenor, anunțat chiar astăzi în persoana lui Dario Bonetti.

Dusan Uhrin a plecat din București fără a-și primi restanțele financiare, el renunțând la banii pe care îi avea de încasat de la club.

”Dinamo a renunțat foarte ușor la Dusan. De fapt, i s-a forțat mâna să plece. Nu mi s-a părut normal ca, în momentul în care se schimbă conducerea executivă, deja să apară în presă ca se discută cu antrenori. S-a discutat sută la sută pe la spate”, a declarat Florin Prunea, la ProSport Live.

”Noi suntem arătați cu degetul, însă noi ne-am făcut treaba, sezonul trecut, în niște condiții care nu știu câți jucători ar fi reușit să scoată echipa de la retrogradare. Nu am contestat DDB-ul, ei au fost alături de noi și le mulțumim pentru asta. Însă, nu cred că e normal ca noi, jucătorii, să fim arătați cu degetul, având în vedere că am dat totul pe teren, în niște condiții care eu zic că nu erau de Liga 1, sezonul trecut, la Dinamo, cu multe probleme și multe lucruri absente de la pregătirea jucătorilor, până la condiții de antrenament și hrană, și pregătire”, a declarat fundașul stânga Andrei Radu.

Citește și

Gigi Becali știe cu cine se va lupta pentru titlu: ”Doar cu ei doi. Mititelu nu-l are pe Mutu jucător”