Acuzația lui Danciu-gol către dinamoviști. I-au dat ignore!

Ionel Dănciulescu și-a vândut trofeele și medaliile în starea de urgență, pe internet, cu ajutorul fanilor, spre a susține proiectul DDB de salvare al clubului într-un moment când Ionuț Negoiță a renunțat definitiv la echipă și la club.

Cum au apărut Cortacero și compania la club, Danciu-gol a fost dat afară a doua zi! Diverși oficiali ai grupării, printre care Bogdan Bălănescu și Marius Iorga, au scris jurnaliștii la vremea respectivă, i-au făcut reclamă proastă legendarului atacant, iar ibericii l-au mazilit. Ulterior, au anunțat că iau în calcul revenirea la club a fostului fotbalist. Ceea ce nu s-a întâmplat, mai mult, Danciu are de luat bani și acum de la Dinamo. Speră să și-i vadă mai repede, președintele executiv Dorin Șerdean nici nu i-a răspuns la telefon!

”Alte echipe n-au avut compasiune pentru Dinamo la începutul pandemiei. Multe echipe și-ar fi dorit ca Dinamo să retrogradeze. Asta o spun cu cea mai mare părere de rău. În ceea ce mă privește, nici până în ziua de azi nu am văzut banii restanți de la Dinamo. I-am dat marți un telefon domnului Șerdean, nu mi-a răspuns, probabil, nu-mi știa numărul.

Apoi, i-am scris un mesaj pe Whatsapp, l-a citit, nici până în ziua de azi nu mi-a răspuns. Păcat! Am întrebat civilizat când pot lua și eu banii munciți de mine! Mai ales că s-au făcut niște plăți, din drepturile TV. Eu sper să nu ajung în situația de a ne certa, sper să găsim o înțelegere amiabilă. Nu pot să ajungem la judecată, nu vreau asta, pur și simplu nu pot, dar sunt banii munciți de mine. Sunt aproape trei luni de întârziere”, a reacționat Danciu-gol în urmă cu puțin timp la Digi Sport.

Citește și

Ciutacu pentru CTP: ”Huo! O arzi tânăr și rect”. Motivul

No Comments Yet

Comments are closed