Acuză liderii DDB: ”El ne putea salva”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, susține că demiterea lui Flavius Stoican a fost o greșeală.

Antrenorul de 45 de ani a fost demis la începutul lunii martie, la insistențele liderilor DDB, și adus în schimb cehul Dusan Uhrin.

Potrivit lui Zăvăleanu, Stoican ar fi fost antrenorul potrivit pentru Dinamo în meciurile cu U Cluj, din barajul de menținere/promovare în Liga 1 (0-2 și 1-1).

”Nu am fost de acord cu demiterea lui Stoican”

”Nu am fost de acord cu îndepărtarea lui Stoican. Nu cred că era momentul. Eu consider că acesta ar fi putut să motiveze echipa pentru meciurile de baraj. Avea această capacitate.

Mai mult, cred că acesta ar fi putut strânge puncte și să evite barajul. Trecuseră meciurile dificile, în jurul lui echipa se strânsese ca o familie. Era exact de ce aveam nevoie. Nu am fost de acord cu plecarea lui.

Chiar mă întreb de ce nu am luat în considerare să plecăm și noi atunci. Uneori, trebuie să treci peste preferințele oamenilor și să iei decizii pur manageriale”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit playsport.

”Gică, fă programul!”

Stoican a antrenat-o pe Dinamo în 9 partide. A strâns o victorie, două egaluri și 6 înfrângeri.

În lipsă de alte soluții pentru postul de antrenor, Răzvan Zăvăleanu s-a orientat către Gică Mihali, tehnicianul de la Dinamo U19. Acestuia i-a cerut ca împreună cu secundul Iulian Mihăescu să stabilească un prim program pentru echipa de seniori, după ce Uhrin a plecat în Cehia.

Citește și

Codin Maticiuc: “Ajutați-mă să-l falimentez pe Țiriac!”