Acum e oficial! Știm candidații Dreptei la sectoarele Bucureștiului

Alianța Uniunea Salvați România-PLUS și Partidul Național Liberal au bătut în cuie lista candidaților pentru sectoarele Bucureștiului.

Discuțiile au ținut până spre dimineață, dar la final totul a fost pus pe foaie, cu candidații pentru fiecare sector în parte. Astfel, USR-PLUS va lupta pentru sectoarele 1, 2 și 4, iar PNL pentru celelalte trei.

La sectorul 1, va candida Clotilde Armand, de la USR. Sectorul 2 îl va avea pe Radu Mihaiu pe buletinul de vot, tot de la Uniunea Salvați România. Adrian Moraru, de la Partidul Național Liberal, va intra în luptă cu Robert Negoiță pentru sectorul 3.

Simona Spataru, de la PLUS, a fost aleasă pentru a candida la Sectorul 4 al Capitalei. Cristian Băcanu a fost desemnat de Partidul Național Liberal pentru alegerile locale din Sectorul 5. În fine, Ciprian Ciucu, tot de la PNL, a fost agreat de toți cei care au luat parte la discuții pentru Sectorul 6.

Partidul Mișcarea Populară a rămas pe dinafară în aceste negocieri, cei de la USR acuzându-i pe oamenii lui Băsescu de faptul că au votat cot la cot cu PSD multe din propunerile din ultimii 4 ani.

No Comments Yet

Comments are closed