Acum e fan Uhrin: ”Mi-au zis și jucătorii”

Dinamo a schimbat multe păreri în cadrul suflării roș-albe după victoria de vineri, 2-0 cu Chindia la Ploiești, în runda cu numărul 3 a play-out-ului.

Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului, laudă schimbările aduse de antrenorul Dusan Uhrin la echipă.

Până acum, de la revenirea cehului, cei doi nu au făcut și nici nu au apărut în vreo fotografie împreună!

Dinamo a obținut prima victorie în deplasare în actuala stagiune. Iuliu Mureșan spune că așteptarea a meritat și sper ca elevii lui Uhrin să lege victoriile în rundele următoare.

”Parcă și problemele fizice încep să se rezolve”

”Era foarte important să câștigăm. Deja aveam o neplăcere când mergeam în deplasare. Echipa nu a făcut puncte și se vede asta în clasament. În sfârșit, echipa avut spirit, altă atitudine.

Parcă și problemele fizice încep să se rezolve. Nu știu dacă ați observat, dar în tribună, lângă mine erau 5 jucători importanți, care în mod normal erau titulari. Asta îmi dă speranțe”, a comentat Iuliu Mureșan după victorie.

”Autoritar”

Pentru bucureșteni urmează etapele cu FCU Craiova, acasă, și Mioveni, deplasare, runde vitale în lupta pentru a evita direct retrogradarea. Sau măcar de a mai urca un loc în clasament.

”Victoria nu schimbă mare lucru în clasament, dar e importantă pentru moral, pentru evoluțiile viitoare. Încercăm să obținem cât mai multe victorii, apoi vedem ce se va întâmpla. Chiar dacă vom ajunge la baraj, echipa va crește ca exprimare, ca forță, și va rămâne în Liga 1.

Lucrurile au început să arate mai bine. Se vede de la un antrenament la altul. Eu merg acolo cât de des pot și am simțit. Am vorbit cu jucătorii și au un nivel de încredere foarte bun. Dusan a reușit la fel ca anul trecut.

E un antrenor autoritar, e foarte important acest lucru. Pune accent pe partea fizică. A crescut nivelul și tăria antrenamentelor”, a declarat Iuliu Mureșan, după victoria cu Chindia.

Citește și

Rareş Bogdan: ”Nu-mi place să fiu cu mănuşi”