--> -->

Actorul Silviu Biriș își va lua licența în teologie pastorală: ”Am planuri”

Lasă scena pentru viața religioasă. Actorul Silviu Biriș, 47 de ani, a făcut spectacol cu rolurile sale în teatru și film, acum vrea să devină preot.

Acesta este student în ultimul an la Universitatea Teologică Justinian Patriarhul, Secţia Pastorală. Își va lua licența în teologie pastorală, la 47 de ani.

”Pentru mine, David este foarte important, mă echilibrează. David este anul întâi la Facultatea de Istorie. Când mi-a zis că vrea să se facă actor, am zis: ”Doamne, nu actor!”. Vreau să aibă o viață normală, fericită. Profesia de artist e frumoasă, dar cere mult sacrificiu. Ajungem să nu mai știm cine suntem. Eu, la un moment dat, am făcut față destul de greu. Am înțeles că este o meserie care are un preț foarte mare”, a explicat Silviu Biriș pentru ProTV.

”Joc și acum, dar nu aș mai da la Teatru cu mintea de acum. După ce termin Teologia, am planuri”, a declarat actorul. Fiul actorului, în vârstă de 20 de ani, a fost și el surprins atunci când a aflat că tatăl său vrea să ia calea preoției. ”A fost un șoc când am auzit că tata dă iarăși la facultate, dar la Teologie. Eu, inițial, am vrut să dau la Actorie, apoi la Medicină, iar la final m-am decis să dau la Istorie”, a spus David, în vârstă de 20 de ani.

Citește și

Modernizări la Locurile Sfinte