Actorul Bogdan Stanoevici a murit în spital din cauza coronavirus

Actorul Bogdan Stanoevici, în vârstă de 62 de ani, a murit din cauza COVID-19. Fost ministru și candidat la preşedinţie, Bogdan Stanoevici era în stare gravă și fusese internat în urmă cu o lună după ce s-a infectat, iar starea lui s-a agravat în ultima perioadă.

Fostul ministru al Românilor de pretutindeni, candidat la preşedenţie, primărie şi parlament, Bogdan Stanoevici fusese intubat în secţia de terapie intensivă a spitalului Sfântul Pantelimon din Capitală. El a fost a fost unul dintre contestatarii măsurilor de protecție luate de autorități.

Stanoevici a fost ministru Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

În luna mai a anului trecut, Bogdan Stanoevici a participat la un protest împotriva măsurilor sanitare, alături de alți zeci de oameni. Stanoevici s-a pupat și îmbrățișat cu cei prezenți la protest.

El a refuzat să poate masca de protecție într-o conferință de presă susținută în luna noiembrie, motivând că este sănătos. “Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă.

Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, a susţinut Stanoevici.

Înainte alegerilor parlamentare din decembrie 2020, Bogdan Stanoevici susținea că virusul care provoacă COVID-19 a fost creat în laborator, iar “brevetul este înregistrat şi la Paris şi la New York”.

Citește și

Cum a răspuns Șumudică la atacul rasist din Turcia: ”A trecut mașina de lapte peste mine”

No Comments Yet

Comments are closed