Acolo unde conducerea ”câinilor” a refuzat contractul, plătindu-i 4.000 de euro/lună lui Kongshavn

Dinamo a mers la Mediaș cu gândul unui succes pe post de declic, care să readucă ”haita” în situația de a respira normal în zona retrogradării. A fost o primă repriză intensă, iar deznodământul este departe de a fi bănuit.

Gaz Metan a punctat de două ori la singurele faze pe care le-a avut în fața porții lui Kongshavn. Mai întâi, a fost fructificată o fază în zona nevralgică a echipei, acolo unde Dusan Uhrin a solicitat un jucător. În dreapta, acolo unde este folosit mai nou Ehmann, pentru ca Sorescu să urce, acolo unde lui Nica nu i s-a oferit un contract, fiindcă șefii clubului nu sunt deciși dacă sa o facă sau nu. Cu toate că l-au trimis pe fostul jucător de Serie A să facă vizita medicală, cu gândul să semneze un angajament.

După un gol luat practic printre picioare, autor Vlad Morar (minutul 13), a urmat un altul identic, dar din celălalt flanc, autor Valente (minutul 29). Kongshavn a dovedit de ce a luat un sac de goluri anul trecut în Norvegia, când echipa sa Aalesund, a retrogradat. Nemec a avut o bară, apoi Sorescu a marcat, pedepsind o eroare a lui Velisar. Golul lui Deian a fost de-abia al 4-lea al ”câinilor” în ultimele 13 etape.

Totuși, reușita lui Sorescu (minutul 35) oferise un capital de încredere formației dinamoviste, care s-a scurs după doar patru minute când Deaconu l-a învins pe Kongshavn. Norvegianul plătit cu 4.000 de euro pe lună a luat gol la tot ceea ce a fost pe poartă, prestația sa din meciul cu CFR Cluj (0-1) fiind o iluzie.

Citește și

Liviu Dragnea, o mică victorie în drumul spre ieșirea din închisoare