Absenții barajului U Cluj – Dinamo

Dinamo se pregătește de meciul tur al barajului cu U Cluj, sâmbătă seară, pe arena din orașul transilvănean, de la ora 20:30.

Dusan Uhrin așteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe cu jucători de nivelul primei ligi.

Dinamo nu se va putea baza pe mijlocașul Răzvan Grădinaru și atacantul Mirko Ivanovski, dar antrenorul ceh anunță că restul jucătorilor s-au pregătit bine.

Uhrin: ”50-50”

”Au jucători de prima ligă, i-am antrenat pe unii dintre ei. Au jucători buni, nu jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că au terminat sezonul pe o poziție bună. OK, au ratat promovarea directă, dar trebuie să ne concentrăm la noi. Poți pierde cu orice echipă, chiar și din a treia ligă, dacă nu ești concentrat.

Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii.

Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50. Trebuie să fim pregătiți, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susțină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulți decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiți. Nu este ușor, așa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi”, a precizat Uhrin.

Romario Pires, în dubiu

”Grădinaru și Mirko nu vor juca. Mirko s-a antrenat individual”, a mai zis cehul.

În ceea ce-i privește pe cei de la U Cluj, aceștia au o singură problemă de lot, Romario Pires, mijlocașul central și căpitanul ardelenilor, care a absentat și în ultima etapă, cu Concordia Chiajna (0-1).

Totuși, staff-ul tehnic speră să-l recupereze pe brazilian până la ora partidei, mai ales că este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Erik Lincar.

Pires este de mai bine de un deceniu în România, a fost dorit la un moment dat și de către cei de la Dinamo București.

Citește și

Sepsi a câștigat Cupa României! Gesturile de la ”Deșteaptă-te, române!”