--> -->

Absențe importante la vizita medicală a ”câinilor”

Fotbaliștii lui Dinamo au efectuat în această dimineață, la Policlinica Vitan, vizita medicală obligatorie. Deși viitorul echipei e în ceață, ”câinii” încă trag nădejde că situația se va clarifica până la startul noului sezon din liga secundă.

Mulți juniori

De la vizita medicală au absentat, motivat, Tomozei, Andrei Radu, Borcea și Delciu, accidentați. În schimb, nu au fost Moura, Ricardo Grigore, Steliano Filip, Antoni Ivanov și Alin Buleică, ei nu și-a făcut apariția la verificările medicale de joi dimineață, sunt șanse mari ca ei să plece. Fie în țară, fie în străinătate.

Cine a fost la reunirea lui Dinamo: Eșanu, Fara, Oncescu, Ehmann, Dudea, Amzăr, Neluț Roșu, Claudiu Stan, Borsușanu, Gavrilă, Florescu, Măgureanu, Patriche, Giafer, Demici – Ivanov, Țone, Crețu, Bani, Lazăr, Daniel Dinu, Șutru, Zamfir, Stelea

Răzvan Patriche: ”Nu avem președinte, nu există cineva cu care să vorbim”

”E o situație neclară la Dinamo, dar sper că lucrurile se vor schimba în perioada următoare. Momentan, nu se știu foarte multe lucruri. Este o situație frustrantă, dar eu zic că lucrurile se vor rezolva.

Mereu am trecut prin situații dificile, sper s-o scoatem la capăt și acum. Vrem să rămânem aici și să facem treabă. Avem apă, avem de toate, avem condiții OK de antrenament. Totul e în regulă.

Dar nu avem președinte, nu există cineva cu care să vorbim. Când ne primi banii? Deocamdată nu se știe nimic sigur!”, a spus „veteranul” Răzvan Patriche, în dialog cu reporterii prezenți la Policlinica Vitan.

Citește și

Un nume important bagă bani la FCSB