Abdallah după gol: ”Cred că încă nu oferim destul”

Meciul dintre Dinamo și CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 12-a a SuperLigii, pe Arena Națională, în fața a peste 10.000 de spectatori.

”Câinii” au jucat mai bine în prima repriză, în partea secundă au reușit să mențină scorul după ce Bîrligea a egalat situația pe tabelă. Pentru formația bucureșteană a marcat, în premieră, Hakim Abdallah (25 de ani).

Cine a impresionat contra CFR-ului

Atacantul malgaș a reluat sigur în dreapta portarului, în minutul 10, după o pasă a lui Christian Ilic. Fotbalistul a arătat că are și capacitatea de a puncta, mai trebuie să se pună la punct cu pregătirea, pentru a rezista mai mult pe gazon.

Au fost câțiva jucători ai lui Dinamo care au dat randament mai mare decât colegii lor și au contribuit din plin la remiza de pe Arena Națională. În frunte cu portarul Adnan Golubovic, care a avut un start mai ezitant în meci, dar a terminat ca salvator, mai ales pe final de partidă. Apoi, apărarea a rezistat eroic.

Christian Ilic, de-abia revenit după accidentare, a oferit o prestație solidă, atât timp cât l-au ținut puterile. Și Dani Iglesias foarte bun, mai ales în prima repriză. Pe lângă Abdallah, autorul golului, și Gregorio a jucat bine, cu atitudine, s-a luptat cu adversarii, a știut să țină de minge, să tragă echipa mai sus.

”Cred că progresăm”

”În acest moment, trebuie să câștigăm fiecare punct. Trebuie să continuăm să muncim. Trebuie să lum fiecare puncte.

Cred că progresăm. Avem mare nevoie de puncte. E bine pentru echipă că am luat acest punct. Important e pentru mine să îmi ajut echipa. Sunt fericit pentru că am înscris. Jocul s-a terminat, luni e o nouă zi.

Venim iar la muncă pentru a obține mai mult. Cred că încă nu oferim destul”, a spus Hakim Abdallah, după meciul cu CFR Cluj.

Citește și

Noile ”săgeți” ale CFR-ului, trenurile electrice. Cât costă și care vor fi primele rute