A vrut să ia Dinamo de la Negoiță, acum îl desființează: ”Este pe mână cu spaniolii, sunt conduși din umbră”

Dinamo a trăit un 2020 tulbure. Suporterii socios DDB tocmai au făcut o ofertă, de nerefuzat, managementului spaniol (vezi detalii), care nu are niciun cent din cei 164.000 de euro pe care trebuie să-i plătească până la finele lunii noiembrie ca să nu fie depunctată cu 6 puncte.

În primăvară, un alt grup de fani socios, Asociația ”Dinamoviști pentru Dinamo”, i-a făcut o ofertă lui Ionuț Negoiță, de a prelua pachetul majoritar al clubului, însă fostul patron a refuzat. Răzvan Oprea, fondatorul ADPD l-a acuzat azi pe Negoiță că a ascuns neregulile care sunt în spatele lui Dinamo, astfel că i-a adus pe spaniolii, care, în prezent, conduc formația bucureșteană.

”E clar că Negoiță a fost un mincinos. E un mincinos notoriu și am senzația că a vrut doar să scape de Dinamo, ca nu cumva numele lui să fie asociat cu ce e acolo. Sunt convins că oamenii ăștia, când au preluat clubul, au acceptat să facă un acord de confidențialitate, că să nu spună nimic din ce au găsit acolo.

Oferta pe care i-o făcusem noi lui Negoiță era extrem de corectă pentru el, care a luat acest club și nu a făcut nimic cu el. L-a băgat mai în rahat decât l-a găsit! Adică l-a găsit pasibil de insolvență, dar cu șanse foarte bune de a face performanță, de a se întoarce unde îi e locul, și l-a făcut praf. Nu a știut să administreze deloc bine. E clar că l-a folosit doar pentru imagine și pentru chestii de care ar trebui să se ocupe organele statului”, a declarat Răzvan Oprea, pentru sport.ro.

Vizavi de cei din managementul iberic, actorul are o opinie vehementă. ”Până acum, s-au dovedit niște zerouri barate. Eu am discutat cu oameni din conducerea lui Dinamo și mi se par total aburiti și fără nicio treaba cu realitatea. Par doar niște oameni trimiși la înaintare. Poate greșesc, dar mie mi se pare că în spatele acestei chestiuni sunt Negoiță sau Badea, din moment ce nu există transparență.

Pentru că nu puteau, dacă aveau puțină inteligență, să accepte ca Dinamo să se scufunde cu emblema lor de gât și atunci le trebuia un țap ispășitor. I-au găsit pe acești aburiți, care să accepte chestia asta”, a mai spus Răzvan Oprea.

Citește și

Întrebarea lui Ludovic Orban: ”Unde am fi fost azi dacă pandemia ne-ar fi surprins cu Guvernul Dăncilă la conducere?”

No Comments Yet

Comments are closed