A venit și Milanov. Un spaniol este out!

Dinamo s-a dezlănțuit în mercato în ultimele 72 de ore. În această seară, clubul a anunțat oficializarea sosirii lui Georgi Milanov, 31 de ani, mijlocaș central, dar, totodată, trebuie să scape de doi străini!

Gorka Larrucea, primul plecat!

Primul care sigur se va despărți de echipa ”câinilor” este spaniolul Gorka Larrucea, 30 de ani, care a contribuit la promovarea lui Dinamo în Liga 1. Ibericul nu mai este pe lista de la LPF, numărul său a fost cedat lui Eddy Gnahore. Dinamo trebuie să ajungă la o înțelegere cu Larrucea privind rezilierea contractului.

De asemenea, clubul mai trebuie să scape de un străin, are deja prea mulți. Și pe lista A trebuie să fie doar 13!

Anunțul clubului despre Milanov

”Bine ai venit, Georgi Milanov!

Internaționalul bulgar Georgi Milanov (31 de ani), ultima oară la Al-Dhafra, în Emiratele Arabe Unite, este de astăzi noul jucător al echipei noastre, anunță Dinamo 1948 prin intermediul platformelor oficiale de comunicare.

Cu 8 trofee în palmares, 47 de selecții pentru prima reprezentativă a Bulgariei și peste 60 de meciuri în competițiile europene, Georgi Milanov s-a alăturat lotului dinamovist și a intrat în programul de pregătire sub comanda antrenorului Željko Kopić.

Litex Lovech (Bulgaria), CSKA Moscova (Rusia), Grasshoppers (Elveția), Fehervar (Ungaria), Levski Sofia (Bulgaria) și Al-Dhafra (EAU) sunt echipele la care a evoluat Georgi Milanov.

Fotbalistul bulgar al anului 2012, Georgi Milanov a câștigat în carieră 8 trofee: două titluri de campion în Bulgaria (2010, 2011 / Litex Lovech), Cupa Bulgariei (2022 / Levski Sofia), Supercupa Bulgariei (2011 / Litex Lovech), două titluri de campion în Rusia (2014, 2016 / CSKA Moscova), Supercupa Rusiei (2015 / CSKA Moscova) și Cupa Ungariei (2019 / Fehervar)”, a anunțat gruparea dinamovistă.

Citește și

Mircea Badea și Teo Trandafir au spus ce salarii aveau la debutul în televiziune: „Muream de foame împreună”