A venit în București și discută cu Dinamo semnarea contractului!

Dinamo începe astăzi o nouă săptămână, care chiar poate fi hotărâtoare în privința salvării de la retrogradării. Mai întâi, joi, are de disputat primul meci cu Chindia, restanța, după care duminică, e partida ”la zi”, pe terenul adversarilor. Roș-albii au nevoie obligatoriu de 6 puncte pentru a-și delimita situația față de lanterna clasamentului, dar și să acumuleze încredere.

Astăzi, Dinamo negociază revenirea unui fotbalist care a câștigat Cupa și Supercupa României cu formația din Ștefan cel Mare. Gabriel Tamaș, 36 de ani, este liber de contract după ce și-a încheiat acordul cu Astra Giurgiu, a sosit în București ca să discute eventualitatea semnării unui angajament cu roș-albii. Fotbalistul a mai dialogat cu conducerea ”câinilor” la începutul săptămânii trecute, chiar a avut o întrevedere cu Bogdan Bălănescu, după care a plecat pentru o scurtă vacanță pe litoral.

hotel iceberg balcic-->

Brașoveanul vrea garanții că își va primi la timp banii din salarii, ceea ce este foarte greu de îndeplinit în acest moment la gruparea din Capitală. Tocmai de aceea a părăsit Riccardo Piscitelli echipa. Tamaș nu este interesat de o aventură în străinătate, ar vrea să se întoarcă fie și pentru un sezon la Dinamo. El fusese îndrumat chiar de Cosmin Contra, fostul selecționer, către ”câini”, săptămâna trecută, când încă era pe tapet sosirea spaniolilor Pablo Cartacero și Juan Melero ca investitori la Dinamo.

hotel pam beach olimp-->

Apărătorul va avea o discuție lămuritoare cu Bogdan Bălănescu pentru a ști dacă roș-albii îi pot satisface doleanțele. Fotbalistul nu mai poate evolua în actuala ediție în tricoul ”câinilor”, chiar dacă ar semna astăzi. Contractul ar avea valabilitate din sezonul viitor.

Citește și

Hotel de vis pe litoralul românesc, la prețuri de Bulgaria

 


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed