--> -->

A venit confirmarea pentru Dinamo – CSA Steaua: de luni, biletele!

Meciul Dinamo 1948 vs CSA Steaua, contând pentru a șasea etapă în Liga 2, se va disputa vineri seară, la ora 21:30, pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

Mesaj către investitori

„La meciul de astăzi, suporterii noștri au avut foarte puține bilete la dispoziție, însă prezența lor s-a simțit foarte mult. Pentru meciul cu
CSA am închiriat Arena Națională, tocmai pentru că știm ce fel de suporteri avem și cât de mult contează prezența lor.

O peluză plină va oferi un imens avantaj echipei, iar pentru adversar va fi ca un zid de netrecut. Pe Arena Națională, ai noștri au realizat cele mai frumoase coregrafii. Multe dintre ele au făcut înconjurul lumii. Suporterii vin la stadion și pentru acest spectacol, unde nu avem rival.

Vineri seară vom avea ocazia să arătăm și în tribune ce înseamnă Dinamo și să arătăm tuturor ceea ce poate fi Dinamo la fiecare meci, de acum înainte.

Se umple Național Arena?

Este un mesaj și către investitori, pe care îi așteptăm la derby, unde vor avea ocazia să vadă acel fenomen numit Dinamo, care
trece cu mult dincolo de fotbal. În același timp, prezența masivă a suporterilor noștri reprezintă și un ajutor financiar extrem de important pentru club”, au transmis oficialii clubului și ai DDB, Vlad Iacob, respectiv Eduard Galan.

Biletele pentru cel mai așteptat duel în Liga 2 vor fi puse în vânzare de mâine, luni, online, pe platforma partenerului de ticketing al clubului Dinamo, Bilete.ro.

Citește și

Are 17 ani în România și e uluit: ”Nu e bine asta”