--> -->

Dinamoviștii își pot procura bilete la derby-ul cu FCSB

Va fi un derby cu totul și cu totul special! Fără spectatori. Dinamo – FCSB cu stadionul din Ștefan cel Mare gol, fără ultrași, doar cu scaune alb-roșii și cu bannerele de susținere pentru elevii lui Adrian Mihalcea. Totuși, suporterii-acționeri din programul socios DDB continuă să vândă bilete.

După ce a fost sold out cu Chindia și cu Sepsi, în campionat, dinamoviștii nu concep să nu epuizeze biletele și cu rivalii de la FCSB, când este programată manșa tur a semifinalelor Cupei României, partida fiind programată joi, de la ora 20:00. De astăzi s-au pus în vânzare tichetele și roș-albii vor ca în maximum 24 de ore să nu mai existe niciun bilet de vânzare. Până acum s-au adunat peste 25.000 de euro din vânzarea tichetelor virtuale, bani cu care va fi susținut financiar clubul din Ștefan cel Mare.

”Alături, căci fără tine n-am putea trăi! Urmează marele meci în care dispar toate diferențele dintre cele două echipe. Confruntarea în care câinii luptă întotdeauna din adâncul inimii. Chiar dacă se joacă fără spectatori, TU NU POȚI LIPSI! Intră și ia-ți bilete!” este mesajul transmis de galeria dinamovistă fanilor echipei din întreaga lume. De aici, se pot comanda bilete online (dă clik)!

Citește și

Nelu Tătaru și fotbalul: ”Vedeam tot terenul, parcă-l controlam”. Pe cine a admirat și cu cine ținea