--> -->

A trecut vizita medicală și poate semna oricând cu Dinamo. Pleacă spre Mediaș?

Dinamo se pregătește să plece în deplasare în Ardeal, va înnopta la Sibiu, înaintea partidei de mâine seară cu Gaz Metan Mediaș. Dusan Uhrin poate avea oricând un jucător nou la dispoziție, mai ales că dorește pe cineva pe acel post.

Constantin Nica, 28 de ani, care se antrenează alături de ”câini” de la finalul lunii martie, a efectuat în cele din urmă vizita medicală, pentru a putea semna cu Dinamo, conform GSP, a trecut-o cu brio, iar transferul său ar putea fi oficializat în cel mai scurt timp.

Fostul fotbalist de Seria A va semna un contract valabil până la finalul sezonului, după cum a declarat Mario Nicolae, directorul sportiv: ”Este posibil să îi oferim lui Costi Nica un contract până la finalul campionatului”.

Dusan Uhrin a transmis că vrea neapărat un fundaș dreapta pentru a-i oferi șansa lui Deian Sorescu să joace avansat, ca mijlocaș dreapta, astfel că Nica a fost adus.

Crescut de Dinamo și promovat la prima echipă în 2012, Nica a fost vândut doar un an mai târziu la Atalanta, pentru 1,6 milioane de euro. Nu a rezistat la formația din Bergamo și a fost împrumutat la mai multe echipe, până ce contractul i-a expirat. Ultima dată a jucat în Serbia, la Vojvodina, de care s-a despărțit în iulie 2020. De atunci este liber de contract.

Citește și

Afirmație în Die Welt: ”Iohannis este un politician absent. Timp irosit”