--> -->

A trecut și pe la FCSB, se autopropune la Dinamo: ”Gratis, un an”

Sebastian Chitoșcă (29 de ani), fost mijlocaș în Liga 1, spune că și-ar dori să joace la Dinamo, în Liga 2, și că nu ar cere salariu în primul an.

S-a retras de 3 ani!

Trecut pe la echipe precum FCSB, FC Botoșani și FC Voluntari, Chitoșcă s-a retras din activitate în urmă cu 3 ani, după o carieră în care a strâns peste 100 de meciuri în Liga 1.

Fostul jucător de bandă, concurent în trecut la Survivor, spune că a refuzat-o pe CSA Steaua, când echipa era în Liga 4, pentru că a jucat la FCSB, dar ar fi dispus să joace la Dinamo.

”Nu s-ar păcăli cu mine”

”Am avut o ofertă de la CSA Steaua, când am terminat-o cu U Cluj. Echipa era în Liga 4, dar nu m-am dus. Nu m-aș duce nici acum.

Pentru mine, FCSB e Steaua. Nu am fost vreun jucător reprezentativ, ca să mă înjure lumea sau să mă facă trădător, dar nu m-aș duce la CSA Steaua. Char dacă aș avea nevoie de o echipă ca de aer.

La Dinamo aș merge cu inima deschisă. Aș juca gratis pentru un an. Doar să-mi asigure banii de motorină.

Dinamo nu s-ar păcăli cu mine. Doar să-mi ofere șansa să fiu un om în plus acolo. Vor vedea dacă merit ceva. Eu nu m-am retras din cauza unei accidentări, ci din cauza unor probleme personale”, a declarat Sebastian Chitoșcă în emisiunea ”DigiSport Matinal”.

De-a lungul carierei, Chitoșcă a jucat la Ceahlăul, CSM Roman, FCSB, FC Voluntari, FC Brașov, FC Botoșani și U Cluj, retrgându-se în vara lui 2019.

Citește și

Mirel Rădoi revine în Liga 1! 15.000 de euro pe lună