A sosit la București și va semna cu Dinamo! Transferul numărul 5

Dinamo urmează să bifeze cel de-al cincilea transfer din această iarnă. Bulgarul Georgi Milanov a ajuns în România și va semna contractul cu echipa din Ștefan cel Mare.

Urmează să fie prezentat, face antrenament

Dinamo se pregătește să oficializeze cea de-a 5-a mutare în actuala perioadă de transferuri. Georgi Milanov, internațional bulgar cu 47 de apariții la echipa națională, a ajuns în România, la Dinamo în cursul zilei de vineri, 19 ianuarie.

Din informațiile Fanatik, mijlocașul central rămas liber după despărțirea de Al-Dhafra s-a înțeles cu șefii din Ștefan cel Mare și urmează să semneze contractul.

Fotbalistul de 31 de ani va efectua vineri seară primul antrenament alături de formația pregătită de Zeljko Kopic. În curând, clubul din Ștefan cel Mare îl va prezenta oficial pe Georgi Milanov.

Deși mai sunt doar două zile până când vor juca primul meci oficial din 2024, la Ploiești cu Petrolul, Dinamo nu a încheiat campania de achiziții. „Câinii” sunt foarte aproape să oficializeze cel de-al cincilea transfer din acest mercato.

Internaționalul bulgar Georgi Milanov, al cincilea transfer al lui Dinamo!

Ultimele zile au fost pline la Dinamo în ceea ce privește campania de achiziții. După Darko Velkovski, sosit la începutul pregătirilor, „alb-roșiii” au reușit să închidă nu mai puțin de trei jucători în ultimele două zile, cu care speră să reușească salvarea de la retrogradare.

Este vorba despre croatul Domagoj Pavicic, despre internaționalul moldovean Petru Neagu și, marea surpriză, mijlocașul francez Eddy Gnahore.

Citește și

Pfizer a dat România în judecată pentru neplata vaccinurilor anti-COVID contractate. Replica ministrului Sănătăţii