--> -->

A sosit în această noapte la Dinamo. Ce-au vrut și ce-au adus

Dinamo continuă campania de transferuri, chiar dacă până acum nu au realizat mutări prea spectaculoase.

Formația aflată pe penultimul loc în Liga 1 i-a adus pe fundașii Răzvan Patriche, Igor Jovanovic și Marius Tomozei.

Dinamo l-a adus în Capitală în această noapte pe Balthazar Pierret, un mijlocaș central de 21 de ani, tânărul trebuind să facă uitate rateurile de până acum din mercato: Qaka, Rodriguez, Cascini și Ivanov.

Mai să cadă în divizia a 4-a

Dinamo este pe cale să bifeze transferul cu numărul 4 din această iarnă. Oficialii ”câinilor” îl așteaptă la București pe mijlocașul Balthazar Pierret (21 de ani), conform GSP.

Fotbalistul francez, care a evoluat ultima oară la Boulogne, o echipă din liga a treia din Franța, și-a dat acordul, în principiu, spre a semna cu bucureștenii.

Balthazar Pierret vine la solicitarea noului team-manager Florin Răducioiu. CV-ul nu este unul atractiv pentru Pierret, care vine la Dinamo pentru a face un pas înainte. Boulogne e ca Dinamo, pe penultimul loc, dar în Liga a 3-a!

CV ”subțire”

Balthazar a adunat 10 meciuri în acest sezon la formația sa, doar două ca integralist, iar ultima lui prezență datează de pe 5 noiembrie. Nu se știe exact care este situația sa în privința pregătirii, cu o săptămână înaintea startului oficial de 2022 pentru Dinamo.

De meserie mijlocaș central, Pierret mai poate fi folosit și pe postul de stoper, având în vedere că măsoară 1,86 metri înălțime. Fotbalistul cotat de transfermarkt la 300.000 de euro e liber de contract.

1 meci a fost pe bancă Pierret la Nice (Ligue 1), la prima echipă, în ianuarie 2020; în rest mai are 35 de partide la nivelul ligii a treia.

Citește și

Conducerea către Steliano Filip, extenuat psihic: ”Sperăm că nu e învățat să provoace”