--> -->

A semnat Mircea Rednic! Detaliile contractului

Dinamoviștii au fost fericiți la barajul pentru Liga 1! ”Câinii” au fost victorioși și s-a întors în prima divizie, Mircea Rednic (UTA) s-a impus în fața Gloriei Buzău, scor 0-0 și 5-1, doar Adrian Mihalcea a fost trist.

”Puriul” Rednic se bate la play-off!

În ceea ce-l privește pe antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (61 de ani), el a anunțat că a semnat un nou contract, valabil pe două sezoane, cu obiectiv clar calificarea echipei în play-off-ul Superligii.

„Puriul” a precizat că el avea semnat un precontract cu „textiliștii”, dar totul s-a schimbat după ce a salvat „Bătrâna Doamnă” de la retrogradarea în Liga 2.

Mircea Rednic: „Mi s-a impus să am 9 jucători din Academie la antrenamentele primei echipe”

„Contractul meu era pentru Liga 2 făcut, dar asta s-a reglat repede, pentru că am câștigat barajul. Când am stabilit clauzele din contract, mi s-a impus ca obligatoriu să am 9 jucători din Academie care să facă antrenamentul cu prima echipă.

Am semnat un nou contract cu UTA, pe două sezoane. Am obiectiv clar calificarea în play-off”, a declarat Mircea Rednic, la emisiunea „La Strada TV”.

Este pe plus

Mircea Rednic a preluat banca tehnică a celor de la UTA Arad în luna aprilie, după ce Laszlo Balint a plecat de la echipă.

Debutul a fost unul nefast, alb-roșii pierzând pe terenul Universității Cluj, scor 0-1, în semifinalele Cupei României Betano.

Șapte meciuri a bifat Mircea Rednic pe banca arădenilor, având un bilanț de 3 victorii, 3 egaluri și o înfrângere.

Citește și

Administraţia Prezidențială, după ce Carmen Iohannis a promovat un magazin de bijuterii: „Au fost returnate”