--> -->

A salvat Dinamo în 2021: ”Au vrut să refuz”

Adus să-i salveze din nou de la retrogradare pe alb-roșii, după o performanță similară anul trecut, antrenorul Dusan Uhrin s-a declarat nemulțumit de condiția fizică pe care a găsit-o la fotbaliști.

În acest context, preparatorul fizic George Neagu, 36 de ani, în prezent la FC Argeș, echipă de play-off, este regretat de jucătorii și de fanii lui Dinamo.

Echipa Uhrin-Neagu a reușit anul trecut să-i facă pe ”câinii roșii” să muște din adversari, reușind 5 victorii consecutive pe final de play-out și să evite in extremis retrogradarea.

George Neagu, în prezent la FC Argeș, este membru DDB și un dinamovist pătimaș, care tocmai a fost implicat într-un conflict cu Florin Tănase, căpitanul FCSB, la meciul din Trivale de duminică seară.

”Unii jucători mai apelează la mine”

”Unii jucătorii de la Dinamo mai apelează la mine când se accidentează, dacă pot să-i ajut cu completări din punct de vedere fizic. E un club unde am avut o performanță, îi respect pe oamenii de acolo.

Chestia e că au neglijat foarte mult partea fizică începând din iarnă. Un club ca și Dinamo nu trebuia să facă asta.

Din iarnă trebuia cei de la Dinano să-și pregătească play-out-ul. Eu așa aș fi făcut. Trebuia să aibă o structură clară a pregătirii fizice ca să poată să intre în play-out cu o siguranță din acest punct de vedere.

Trebuia să pună accent pe pregătirea fizică, pentru că nu mai sunt jucători de calitate în România, care să facă diferența. Și atunci pregătirea fizică e foarte importantă. Te ajută să nu ai accidentați”, a explicat Neagu pentru GSP.

”Mă înțelesesem cu DDB, dar oferta era ca să nu rămân”

”Când ai plecat de la Dinamo, Iuliu Mureșan nu a încercat să te păstreze?” a fost întrebat preparatorul fizic.

”Mi-au făcut o ofertă pe care să o refuz, o ofertă ca să nu rămân. La jumătate din ce aveam. Mă înțelesesem cu DDB pe o sumă, iar conducerea a înjumătățit-o. Încă nu se intrase în insolvență”, a comentat Neagu.

Citește și

Avertisment în această săptămână: ”Nu deschide ușa ta”