A retrogradat cu Dinamo, ar fi pe lista FCSB: ”Pa, pa!”

Atacantul Mirko Ivanovski, 32 de ani, este unul dintre jucătorii care au scris istorie negativă cu Dinamo în ediția precedentă, evoluțiile nord-macedoneanului și ale colegilor săi retrogradând ”câinii” în eșalonul secund.

Irobiso, primul gol la Petrolul

Totuși, fotbalistul și-a găsit echipă tot în Liga 1, Petrolul Ploiești, iar astăzi a fost eliminat în victoria pe care ”găzarii” au bifat-o, cu emoții, cu Chindia (3-2).

Ivanovski a luat două cartonașe galbene și, automat, roșu la 2-0 pentru Petrolul, iar în nici 5 minute de la ieșirea lui formația lui Adrian Mihalcea a egalat la 2.

La alte două minute, un alt ex-dinamovist care a retrogradat cu Dinamo, Irobiso, a înscris primul gol pentru ploieșteni, iar echipa lui Nae Constantin a mai bifat un succes.

Conform DigiSport, Mirko Ivanovski ar putea fi protagonistul unui transfer la FCSB. Macedoneanul de 32 de ani, care joacă la Petrolul, a dat un răspuns ambiguu, dar amuzant atunci când a fost întrebat despre această posibilitate.

A dat-o pe glume

„No comment! Nu, sunt la Petrolul, următorul meci nu joc, că am roșu, vedem. Nu înțeleg, nu înțeleg româna. Nu înțeleg româna! Pa, pa”, a spus Ivanovski și a plecat din interviu.

Cu câteva momente mai devreme, și Tamaș a plecat din interviu imediat după ce a anunțat că se gândește să plece de la Petrolul!

Mirko Ivanovski vorbește bine limba română, având în vedere că a ajuns prima dată în România în 2012, la Astra. A mai trecut apoi pe la CFR Cluj și Dinamo.

Ca atacanți, FCSB i-a adus în această vară pe Bogdan Rusu (32 de ani), de la CS Mioveni, David Miculescu (21 de ani), de la UTA, și Andrea Compagno (26 de ani) de la U Craiova 1948, pentru 1,5 milioane de euro. În schimbul lui Miculescu, Becali le-a plătit 1.7 milioane de euro celor de la UTA.

Citește și

FCSB, răpusă de Hagi: ploaie de goluri și de erori