A retrogradat cu Dinamo, apoi a avut alte gânduri: ”Voiam să mă apropii de Dumnezeu”

Steliano Filip (28 de ani), fundașul stânga de la Mezokovesd, a dezvăluit că s-a gândit să se retragă din fotbal înainte să semneze în Ungaria.

Filip a semnat la finalul lunii noiembrie cu Mezokovesd, locul 9 din Ungaria, la 5 luni de la despărțirea de Dinamo, echipă cu care a retrogradat. În perioada în care a stat pe tușă, Stelu susține că i-a trecut prin cap să agațe ghetele în cui.

A refuzat Malaezia

”Nici eu nu am crezut că o sa stau așa mult fără echipă. Au fost oferte, discuții, am refuzat propuneri din țări îndepărtate, cum ar fi Azerbaidjan sau Malaezia.

Mi-am dorit să stau cu familia, așa am simțit și spun 100% că așa a vrut Dumnezeu. Am avut discuții să merg în Grecia sau Polonia și nu a meritat. Am preferat să mai aștept, mi-am spus că dacă va fi voia lui Dumnezeu, bine, dacă nu…

Am văzut că timpul se lungește și m-am gândit că poate nu ar trebui să rămân în fotbal. Dacă nu o să mai joc, asta e. În perioada asta am vrut să mă apropii de Dumnezeu. Nu știu dacă m-am gândit neapărat la retragere, dar dacă Dumnezeu ar fi vrut asta, atunci așa s-ar fi întâmplat”, a declarat Filip, citat de playsport.

Cifrele lui Filip

199 de meciuri a adunat Steliano Filip la Dinamo, marcând de 7 ori, oferind 15 assist-uri, în toate competițiile

7 selecții a strâns fundașul lateral la prima reprezentativă, participând și la Euro 2016, unde a bifat două prezențe.

Citește și

Gigi Becali: ”El trebuia să dea 75.000 de lei ca să intru la Drept”