A renunțat la bani! ”Măcar așa să ajut”

Mirko Ivanovski (32 de ani), atacantul nord-macedonean care a evoluat în ultimul an la Dinamo, susține că a vrut să continue la clubul alb-roșu chiar și în condițiile retrogradării în Liga 2. Situația financiară deplorabilă l-a făcut să se răzgândească.

”Dacă pe teren n-am putut”

Mirko Ivanovski, atacant cu 27 de meciuri și 4 goluri în sezonul de curând încheiat, susține că ar fi continuat la Dinamo și în Liga 2, în cazul în care situația financiară ar fi fost mai bună. A purtat o discuție cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu în acest sens, dar răspunsul oficial l-a lămurit.

Astăzi, s-a înțeles cu Petrolul Ploiești, va continua în Liga 1.

Ivanovski afirmă că a renunțat la câteva salarii restante, acesta fiind modul în care a ajutat clubul, ”dacă pe teren nu am făcut-o”.

”Am vrut să rămân la Dinamo, dar Zăvăleanu mi-a spus: «Mirko, nu avem bani»”

”Eu am vrut să rămân, mi-au trimis contractul. A trebuit să renunț la salarii, am acceptat, dar pe viitor ce facem? OK, renunț la salarii, dar ce facem apoi? Iar jucăm fără bani, iar scot din buzunarul meu?

Am vorbit cu Zăvăleanu, mi-a spus: «Mirko, sincer, nu avem bani în momentul de față».

”Am renunțat la salariile vechi. Nu doar eu, mulți jucători au făcut-o. Au renunțat la unul, două, trei salarii pentru binele clubului. Mă simt bucuros că am ajutat clubul cu ceva. Dacă nu am făcut-o pe teren, măcar financiar”, a spus Ivanovski la Orange Sport.

Ce condiții acuză la Dinamo

Pe deasupra, nord-macedoneanul s-a plâns de condițiile de la Dinamo: ”A fost o perioadă în care nu aveam apă, nu aveam calorifere, vitamine, autocar. A venit domnul Rednic și a cumpărat calorifere.

Mergeam la Săftica și făceam antrenament. Când a venit domnul Stoican, nu aveam teren pentru antrenament, lucram pe sintetic, dar e mai rău decât betonul”.

Citește și

Protest la Constanța: au blocat benzinăria, au pus carburant de 30 de bani VIDEO