--> -->

A refuzat Liga 2, s-a despărțit azi de Dinamo

Mijlocașul bulgar Antoni Ivanov s-a despărțit de Dinamo, după ce a refuzat să mai facă parte din programul echipei. Suma de 50.000 de euro, plătită către CSU Craiova, a fost aruncată la coș!

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani nu a dorit să continue la formația alb-roșie după retrogradare, astfel că le-a cerut șefilor să-l lase să plece.

Doar antrenamente și atât

Jucătorul s-a antrenat în această vară alături de lotul „câinilor”, alteori s-a pregătit separat, așteptând rezolvarea situației sale. Dar nu a vrut să mai joace în meciurile amicale pentru a nu se accidenta.

Într-un final, Ivanov a reușit să ajungă la un acord cu șefii lui Dinamo, potrivitsportal.bg, iar acum este jucător liber de contract. Șefii clubului au confirmat informația.

Burcă: ”Refuză”

”În cazul lui Ivanov este clar. Nu mă bazez pe el. Refuză să joace în Liga 2, nu poate mental, așa că nu trag de nimeni. Nu pot să forțez, are o situație cu clubul, eu, sportiv, nu mă pot baza pe el, mai departe își va rezolva cu Dinamo”, spunea Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, înainte de startul noului sezon.

200.000 de euro e cota lui Antoni Ivanov, potrivit transfermarkt

După ce a jucat la mai multe formații din Bulgaria, Ivanov a ajuns în România în vara lui 2018, fiind adus de Gaz Metan. A mai jucat la CSU Craiova și FC Voluntari, iar Dinamo l-a adus în iarnă. Pentru „câini” a bifat 12 meciuri, marcând un gol.

Citește și

Nicolae Dică, disperat: ”Mă credeați că mă gândeam să-l bag pe el atacant?!”