--> -->

A refuzat Dinamo, dar și Craiova, a ales să semneze cu FCSB

Dinamo nu a încheiat mercato, Ovidiu Burcă a spus că echipa sa va mai încerca să aducă un jucător, fără a menționa exact poziția. Oricum, ”câinii” au mai monitorizat tineri de viitor, continuă să o facă, astăzi a apărut o informație vizavi de o țintă ratată de alb-roșii.

Dinamo a încercat pe final de mercato să aducă un tânăr de perspectivă, dar acesta a ales să meargă la FCSB în cele din urmă!

30.000 de euro acum, plus 120.000 de euro dacă va semna la vară

Dan Spătaru (18 ani), mijlocaș, a semnat cu FCSB, conform GSP. El a fost împrumutat de la Kids Tâmpa Brașov. Spătaru ar mai fi avut două variante să semneze în SuperLiga, în afara alegerii sale, Dinamo și Universitatea Craiova, care au făcut oferte pentru el. A ajuns în cele din urmă la FCSB, care a plătit 30.000 de euro pentru împrumut și are opțiune de cumpărare de 120.000 de euro, conform sursei citate.

Din informațiile Radio Dinamo1948, Dan Spătaru a fost urmărit de Dinamo încă din iarnă, dar din cauza interdicției la transferuri, nu a reușit să îl aducă la echipă, fiind văzut atunci drept o soluție excelență pentru postul U19, care era problematic, fiind încercat Oncescu după accidentarea lui Bordusanu.

A jucat în Liga 2

Dinamo l-ar fi vrut și acum, dar jucătorul a ales oferta financiară a rivalei, FCSB.

Dan Spătaru a jucat tot sub formă de împrumut și sezonul trecut, dar la FC Brașov, în Liga 2. A bifat pentru echipa de sub Tâmpa 22 de meciuri în eșalonul secund, a marcat 4 goluri și a dat 3 pase decisive. El poate juca atât mijlocaș dreapta, cât și mijlocaș central.

Citește și

Mircea Rednic a ieșit din spital și e pus pe glume: ”Asta mi-a recomandat doctorul”