A reclamat Dinamo la comisie!

Iulian Roșu, 29 de ani, a reclamat Dinamo la CNSL, la FRF, solicită 24.000 de euro pentru a închide angajamentul cu clubul. Nu este singurul jucător. Gorka Larrucea vrea și el 90.000 de euro. Vor mai urma și alții!

Iulian Roșu, 29 de ani, a fost scos din echipă de la începutul lui 2024 și i s-a transmis să-și caute echipă.

Fotbalistul mai are contract cu Dinamo până în vară, Zeljko Kopic a considerat că mijlocașul central nu mai este de folos formației, după ce nici Ovidiu Burcă nu-l mai luase în calcul în multe partide.

Iulian Roșu s-a adresat CNSL, după ce Dinamo l-a scos din lot

Ploieșteanul a fost bun în sezonul în care Dinamo a reușit promovarea în Liga 1. Fostul jucător de la FCSB și Rapid a avut câteva evoluții reușite în ediția precedentă, a adunat 6 goluri și 4 pase decisive în 22 de meciuri.

După ce ”haita” a revenit pe prima scenă a evoluat foarte puțin. În actuala stagiune, a adunat în medie doar 33 de minute în cele 10 meciuri jucate. Iar în Liga 1 a strâns 7 meciuri, a jucat în medie 11 minute!

Dinamoviștii au vrut să forțeze despărțirea de Roșu fără să-i mai achite salarii compensatorii, dar mijlocașul n-a fost de acord. A ratat cantonamentul din Antalya al formației, însă și-a pregătit ”apărarea” la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF, așa cum a anunțat Fanatik.

Chestionat de GSP pe seama situației, Iulian Roșu a evitat, în acest moment, un conflict deschis: „Nu pot să vorbesc nimic acum, fiindcă sunt în litigiu. Mulțumesc de înțelegere”.

Cheltuieli mari pentru Dinamo!

Scos de pe lista A de la LPF a clubului, Iulian Roșu s-a adresat CNSL și așteaptă soluționarea speței. El a solicitat plata contractului până la finalul angajamentului pe care îl are cu ”haita”, aproximativ 24.000 de euro. Și are toate șansele să câștige.

E greu de crezut că se va mai ajunge la un acord între club și jucător, dacă până acum nu s-a perfectat nicio înțelegere. Dinamo va mai avea de suferit în perioada imediat următoare, în tentativa de a mai scăpa de câțiva strâini.

Spaniolul Gorka Larrucea s-a adresat deja AFAN și asociației jucătorilor din țara sa, întrucât a fost scos de pe lista A a clubului. Mijlocașul basc mai are contract până în iunie 2025 și solicită toți banii până la finalul angajamentului, aproximativ 90.000 de euro.

Citește și

CTP, despre Alexandru Ioan Cuza: „N-ar fi considerat astăzi bun român”. Și-a explicat opinia